Bliccelés. Van megoldás?
A helyzet az hogy nov5én nem vettem jegyet szabolcsvolán járatán. Rossz kifogás hogy akartam jegyet venni, de pénz hiányában döntenem kellett hogy vonaton vagy buszon ne vegyek. Nem adtam meg az adataimat az ellenőrnek, ő fentartott a buszon(jogellenesen) és a rendőröknek kénytelen voltam megadni. Jött a levél hogy kiadták az adatokat a szabolcsvolánnak. Agyalok a mentségeken hogy mit fogok tudni felhozni, kettő jutott eszembe.
1. Nem írtam alá az égvilágon semmit, ergó bizonyíték sincs.
2. Elhagytam 2-3 éve az irataimat és újak lettek csináltatva.Nem én voltam az aki...
Nem erkölcsi oktatásra vagy lelki fröccsre van szükségem, hanem értelmes véleményre a két mentőővről, plusz ha valaki adna egy harmadik alibit arra se lennék mérges :)
Köszi
" de mikor a múlt héten a felső szomszédom agyonverte a feleségét, és nyolc szomszéd is hívta őket a házból, hogy azonnal jöjjenek, nem jöttek :("
Persze hogy nem jöttek...
A rendőrségnek marhára semmi köze nincs ahhoz, hogy magáningatlanban mi történik.
Hacsak nem bírósági végzéssel mennek, de ez nem a verekedés.
Szomorú dolog ez ami történt, de azért gondolj bele, hogy mi lenne ha rádtörnék az ajtót mert az asszonnyal épp szadó-mazóztok, és sikoltozik, a szomszéd meg rendőrt hív...
Bocsi az OFF-ért.
Aha köszönöm a válaszolóknak.
Gondoltam hogy szarba vagyok :/
Nincs mese ezt be kell fizetni. Viszont az hogy feljelentsem az ellenőröket az tetszik mivel örültek maguknak rendesen...
18:45
Az eset ennél sokkal összetettebb, de nem írom le részleteket, mert nem ide valóak. Vastag aktája volt már az ügynek a rendőrségen, persze most lehet lezárni, mert bekövetkezett a legrosszabb :(
"A rendőrségnek marhára semmi köze nincs ahhoz, hogy magáningatlanban mi történik. "
Ezt Te sem gondolhatod komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!