Csajok tényleg gáz, ha egy 30+ -os pasi tömegközlekedést használ? Mert elvileg ez mutatója annak, hogy nincs kocsija.. :-D már nem egy csajtól hallottam ilyesmit.
Figyelt kérdés
márc. 22. 18:14
1/11 anonim 

válasza:

Bizonyos rétegek így hiszik, de nem mindenkinek státuszszimbólum az autó.
2/11 anonim 

válasza:

#1! Ez pontosan így van!
Azok a csajok felszínes p*csák voltak, nem gáz ha nincs kocsid, ha tömegközlekedsz.
4/11 anonim 

válasza:

Annyiban számíthat, hogy nem tudod vinni a barátnőt ide-oda, ami azért eléggé kényelmetlen tud lenni. Egy régi swift is jobb annál mintha tömegközlekedéssel mennétek pl. kirándulni vagy nagyihoz. Persze gáznak nem gáz.
5/11 anonim 

válasza:

30+-os férfi vagyok. Van autóm, nem is rossz. Van pénzem. Mégis szoktam tömegközlekedni.
6/11 anonim 

válasza:

Van az a butácska szint, ahol igen. Azért mert éppen a buszon ülsz, még nem lehet autód? Mondjuk szerintem azt a réteget nem érdemes figyelembevenni párkeresésnél.
(Ha csak alkalmi lotyó kell, akkor nyilván lehet villantani a propelleres kulcstartót a buszon is, hátha elhiszi, hogy éppen a kocsiért mész a belvárosba az esti buli után, mert olyan felelősségteljes vagy)
7/11 anonim 

válasza:

Az országbérlet ára egy tank benya. Azzal korlátlanul oda mész az országban ahova akarsz. Plusz az autónak egyéb költségei is vannak. A tömegközlekedés végre versenyképes lett az új bérlettípusokkal és napijegyekkel. De még előtte is, világ életemben tömegközlekedtem a barátnőmmel, külföldre is vonattal mentünk, az volt a "teszt", hogy meg tudunk-e lenni egymással külső segítség nélkül, még telefon nélkül is, mivel akkoriban még nem volt ingyenes EU roaming. Sikerült, azóta már a feleségem. Munkába is tömegközlekedéssel járunk. A vármegyebérletet mindkettőnknek állja a munkáltató teljes egészében, ha annál messzebb megyünk csak kiegészítjük egy napijeggyel, így filléres tétel bárhova eljutni. Autóba alig szállna be a munkáltató és azt is csak a munkába járás erejéig.
8/11 anonim 

válasza:

Sőt, aki a 20 méternél többet gyalogol, az hajléktalan!
Viccet félretéve, nem mindenkinek számítanak a külsőségek.
Az emberek nagyrésze nem a facebook-nak él.
9/11 anonim 

válasza:

OFF: Nem feltétlenül van összefüggés a tömegközlekedés használata és autó megléte között. Van autóm, de sok esetben ülök tömegközlekedésre, pl. belvárosban, vagy kirándulások alkalmával, ha frekventált, jól elérhető helyen vannak.
10/11 anonim 

válasza:

Szintén OFF: Én férfiként és autósként meg tudom érteni azt, hogy valaki számára fontos az is, hogy a párja mobilis legyen. Ez önmagában nem feltétlenül felszínesség és messze nem csak külsőség. Egyszerűen sokkal szabadabb az ember, ha nem kell menetrendhez kötnie magát és feleannyi idő alatt elér A-ból B-be. Családdal, gyerekkel is nagy előny az autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!