Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sok pasi miert tartja irrealis...

Sok pasi miert tartja irrealis elvarasnak, felhaboritonak a no reszerol, hogy tudjon vezetni es legyen autoja?

Figyelt kérdés

Mindezt 25-30 eves fejjel, sok evnyi munkaval a hata mogott. Nem a no miatt, hanem magad miatt! (Tudom te Bp. belvarosaban laksz es nem kell. Tegyuk hozza, hogy, barhova is ki akarnal mozdulni videkre kene, csak te nem akarsz kimozdulni).

Igy kepzeled a hatralevo eletedet, mikor a mai vilagban es Mo-on plane, meg fingani se lehet kocsi nelkul?

Miert keresel kifogasokat es mi a valodi ok, hogy nem mersz vezetni? Teljesen megertem a noket ebben, irom ezt a kerdest ferfikent.

2023. dec. 9. 19:45
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Ismerkedesbe tegyetek at, koszi.
2023. dec. 9. 19:50
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de mit akarsz megtudni? Nem egyértelmü számomra.

Nekem (nöként) teljesen alap volt, hogy legyen jogosítványom, autóm és használjam is. A férfiak elvárásai nem érdekeltek/érdekelnek, akinek ezzel problémája van, az nem az én esetem.

2023. dec. 9. 19:51
 3/22 nemaRendőrség ***** válasza:

27 éves koromban vettem először kocsit mert kellett a baba miatt.

Azóta ha kiruccanunk hétvégén akkor szinte mindig mávval megyünk mert sokkal kényelmesebb (ölünkben lehet a kölyök), valamint kb ingyen van számunkra (nekem közalkalmazotti 50%, asszonynak családi 33%, baba meg tényleg ingyen van).

Előtte is teljesen jól elvoltunk vonattal, legalább nem haszontalan volt az eltöltött idő, plusz azért kényelmesebb is, hogy fel tudsz állni menet közben, akár wc-re is tudsz menni. Sok helyen van büfé kocsi is.

Megvettük mikor asszony terhes volt, de mióta megszült fokozatosan leszokunk róla. Életem legkeményebb 20 órája volt lejutni a Horvát tengerpartra gyerekkel aki ha elkezd sírni meg kell állni.

Pest után már nem is pályán mentünk mert 20 percenként van pihenő, és ott mit csinál az ember 2-3 órán át.

2023. dec. 9. 19:52
 4/22 anonim ***** válasza:
19 éves korom óta van autóm 17 éves korom óta van jogsim, 28 vagyok jelenleg, már csak magam miatt is kellett az autó..vidéki vagyok meg sem lehet moccanni autó nélkül.Cseppet sem érdekel hogy mit vár el egy férfi..Van akinek nem telik se jogosítványra se autóra ezekből a " jó" fizetésekből.. Ha tőlem ezt elvárná egy férfi meg a főzést is ( pl ez nálam alap) de ha hangot ad ennek annak olyannal nem állok szóba.Mondjuk 8éve kapcsolatban élek nem vártak el tőlem sose semmit..
2023. dec. 9. 20:15
 5/22 anonim ***** válasza:
90%

Az tényleg jogos, jogy tudjon vezetni. De aki Bp belvárosban lakik, és Bp-n éli az életét, mégis mi a toszért kellene neki autó?

Majd ha megy vidékre, bérel egyet.

Ha meg a nő vidékre akar járkálni, gondolom eddig is azt tette, és van saját kocsija és jogsija (már egy ideje van joguk hozzá)

2023. dec. 9. 20:22
 6/22 anonim ***** válasza:
42%
Mert a nőknek lehet 1000 féle elvárása a férfival szemben, a férfi meg örül, ha talál egy normális csajt, aki tud főzni. Ilyen elb@szott világot élünk.
2023. dec. 9. 20:34
 7/22 anonim ***** válasza:
Hazudsz.
2023. dec. 9. 20:34
 8/22 anonim ***** válasza:
0%
Pasiként írom, hogy egyik csajomnak se volt jogsija és most a feleségemnek sincs és nem is lesz. Ha vakaki csak muszájból csinál valamit, akkor általában abból nem lesz mindig jó eredmény, ráadásul sok ember aki vezet, teljesen analfabéta egy autó alapvető műszaki ismeretei terén. Már jogsi előtt is vezetgettem és most is imádok vezetni. Számomra teljesen természetes, ha egy nő nem vezet. Ez olyan mint ha tőlem elvárnák, hogy otthonosan mozogjak a konyhában. 🤣 Na mindegy, tehát bőven elég, ha van humora és jó az ágyban és a konyhában.
2023. dec. 9. 20:35
 9/22 anonim ***** válasza:
38%

ma 20:35

te egy tipikus kommunizmusban nevelt barlanlakó vagy még, aki lenézi a nőket. apósom ugyanilyen ilyen tahó. a nő csak főzzön, mosson, du*jon, a pasi meg csak vakarja a faxát. miért ne vezethetne egy nő? vagy egy pasi ne főzzön, mert az ciki? igazi 19. századi gondolkodás. gondolom akkor te takarítani se takarítasz magad után...én is pasiként mondom, hogy lassan több jobb női sofőrt látok, mint férfit.

2023. dec. 9. 20:55
 10/22 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy nem vezethet? Csupán részemről nem elvárás, hogy vezessen és így sosem kell aggódnom azon, hogy egyszer azért hívnak, mert belesetet szenvedett. Ha azt mondaná, hogy holnap elkezdi a jogsit, elfogadnám és ennyi. Valamint minden tudásom átadnám neki Rajtad viszont látszik, hogy nem kicsit vagy frusztrált. Akarsz róla beszélni? 😁
2023. dec. 9. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!