Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sok pasi miert tartja irrealis...

Sok pasi miert tartja irrealis elvarasnak, felhaboritonak a no reszerol, hogy tudjon vezetni es legyen autoja?

Figyelt kérdés

Mindezt 25-30 eves fejjel, sok evnyi munkaval a hata mogott. Nem a no miatt, hanem magad miatt! (Tudom te Bp. belvarosaban laksz es nem kell. Tegyuk hozza, hogy, barhova is ki akarnal mozdulni videkre kene, csak te nem akarsz kimozdulni).

Igy kepzeled a hatralevo eletedet, mikor a mai vilagban es Mo-on plane, meg fingani se lehet kocsi nelkul?

Miert keresel kifogasokat es mi a valodi ok, hogy nem mersz vezetni? Teljesen megertem a noket ebben, irom ezt a kerdest ferfikent.

2023. dec. 9. 19:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Mert nemes egyszerűséggel tapló dolog előre ismeretlenül ilyen tárgyias-anyagias elvárásokat támasztani! Én ezt pszihológiai tudásommal mentális betegségnek tartom! Kívánom az ilyeneknek, hogy ne találják meg az Igazit és koppanjanak óriásit! Lehet, hogy az Igazijának nincs is autója!

Bár egy időben gondolatban volt jogsi, de sajnos nem úgy alakult. Érdekes módon van párom, nagy fizetésem sincs, saját lakásom sincs, boldogok vagyunk, és autó nélkül is tudunk utazgatni. Egy évben négyszer vagy ötször üdülök. Döbbenet, basszus! Pontosan az lakik barlangban, aki szerint 500-ezres fizetés alatt és saját tulajdonokkal nem lehet élni!

35/F

2024. febr. 1. 14:03
 22/22 anonim ***** válasza:
Ráadásul figyeljük meg a mai gazdasági helyzetet, egyre több embernek nem lesz már autója. Ha tartja magát ez az irreális elvárás a társadalomban, akkor ki fogunk pusztulni.
2024. febr. 1. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!