Ha vonattal közlekedem, honnan tudom hogy országbérlettel helyjegy nélkül melyik vagonban szálljak?
főként a napfény expressz (Szeged- Bp nyugati) érdekel
amikor mentem múltkor direkt megkérdeztem a pénztárban és Szeged felé az első három majd Bp felé az utolsó 3 vagont mondták
honnan tudom ezt majd magamtól eldönteni? mindig más? elég csak a 2-es számot figyelni a vagonokon?
Helyjegy nélküli a sima màsodosztàly, ezen a vonalon. És igen, a sima kettes jelöli, de mégegyszerűbb, ha felismered, h nem az IC wagonokban van a helyed.
Nincsmit.
az IC vagont meg ismerem persze
csak azt nem tudtam, hogy van-e különbség a 2-es számmal rendelkező vagonok között de akkor ezek szerint nincs
köszönöm
Napfény expressz nincs, Napfény IC és Napfény gyorsvonat van (bár utóbbi nevet nem használják, gyakorlatilag az).
A Napfény IC-n a gyorvonati kocsik a vonat Szeged felőli végén vannak, a kocsik számmozása 31-től vannak, a másodosztályú IC-kocsik a 21-es és 22-es számot szokták kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!