Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ez így olcsóbb lenne?

Ez így olcsóbb lenne?

Figyelt kérdés
Ceglédre mennék a Nyugatiból a 13:50-es Napfény IC-vel 1. osztályon, vissza a 15:43-as Latorcával 1. osztályon. (teljesárú) Megérné a Pest vármegye napijegyet megvenni?

jan. 12. 07:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
De valamiért még február 23.-ra sem akarja felajánlani...
jan. 12. 12:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Megnéztem a honlapon, ezt alaposan átvariálták... Budapesttől minimum Kecskemétig kell menni, hogy kiadja. Meg az áruk is jól felment. Én anno Budapest-Debrecen között 3299-ért vettem az elsőosztályút, most már az olcsóbb kategóriájú is minimum 4099. Akkor már inkább az országbérlet. Bár ez neked nem éri meg ha csak egyszer mennél, én kéthetente mentem.
jan. 12. 12:38
 13/14 A kérdező kommentje:
Ja látom, köszönöm, de még úgy is olcsóbb, ha Kecskemétig veszem!
jan. 12. 13:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha online veszed a jegyet Ceglédig, akkor 5% kedvezményt kapsz, vagyis 3480 forint helyett 3306 forintot fizetsz, ami már olcsóbb, mint az okosjegy Kecskemétig, amit meg csak online tudsz venni.
jan. 12. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!