Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha olyan megállón szállok fel...

Ha olyan megállón szállok fel ahol nem lehet jegyet venni és nincs bérletem és jön a kalauz akkor megbüntet?

Figyelt kérdés
GYSEV

tegnap 14:27
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Ha rossz napja van es tulbuzgo, akkor igen.

De ha szimpatikusnak talal es meg nem idegesitettek fel, akar el is hiheti, es nem foglalkozik vele. ;-)

tegnap 14:40
 2/8 eddiboy ***** válasza:
84%
Ha nem lehet jegyet venni az állomáson, akkor a kalauztól lehet pótdíj nélkül. Ez alól talán kivétel a Budapest körül bevezetett KN zóna, de az MÁV, nem GYSEV.
tegnap 14:44
 3/8 anonim ***** válasza:
50%

Én is szálltam már fel így vonatra - MÁV -, mert nem volt nyitva olyan korán a pénztár.

(Most már van automata)

Ki is volt írva, hogy ha nincs pénztár az indulás előtt, a kalauztól tudok venni. Nem balhézott, adott. Még számlát is.

Bankkártya legyen nálad, mert kp-t jó eséllyel nem tud visszaadni.

tegnap 16:17
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Meg! Ne csalj, vegyel elore az appal! Mit tudja azt a süsü, tenyleg ott szalltal-e fel, amit te bemondasz neki? 🤫😉😈🤷‍♀️
tegnap 19:44
 5/8 anonim ***** válasza:
54%

#4, te bizonyára nem laktál még olyan zergeb*szta környéken, ahol a vonat egy, max két utast szed fel, és azt a vonatról lelépő "süsü" is látja. Aki tisztában van vele, hogy azon az állomáson nincs reggel 5-kor pénztár.

Igen, az is én q anyám, amiért a MÁV app pont nem működik, és nem tudok vele fizetni.

tegnap 19:59
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
5: ezt eltalaltad! Soha nem laktam es nem is fogok az altalad emlitett es ugyanazzal a lendulettel le is nezett helyen! Az appal pedig elore kell fizetni, amikor megveszed. Es akkor net is van… 👏🤣🤫😉😈🤷‍♀️
tegnap 20:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"Soha nem laktam es nem is fogok az altalad emlitett es ugyanazzal a lendulettel le is nezett helyen!"

Tiszta szerencse. Legalább kevesebb a hozzád hasonló suttyó egy négyzetméterre eső száma. 👏🤣🤫😉😈🤷‍♀️

tegnap 20:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem büntet meg, hanem vehetsz (pontosabban venned kell) nála jegyet, pótdíj vagy büntetés nélkül. Ez nem csalás, ahogy a hülye #4 mondja, hanem erre lehetőség van, mivel egyelőre még nem kötelező, hogy rendelkezzen az ember okostelefonnal, rajta a megfelelő alkalmazással,.internettel stb.

De amúgy ha neked van, akkor az a legegyszerűbb, ha megveszed azon keresztül, és bemutatod a jegyet a kalauznak. A bemutatáshoz nem kell internet, csak a vásárláshoz.

ma 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!