Ha olyan megállón szállok fel ahol nem lehet jegyet venni és nincs bérletem és jön a kalauz akkor megbüntet?
Ha rossz napja van es tulbuzgo, akkor igen.
De ha szimpatikusnak talal es meg nem idegesitettek fel, akar el is hiheti, es nem foglalkozik vele. ;-)
Én is szálltam már fel így vonatra - MÁV -, mert nem volt nyitva olyan korán a pénztár.
(Most már van automata)
Ki is volt írva, hogy ha nincs pénztár az indulás előtt, a kalauztól tudok venni. Nem balhézott, adott. Még számlát is.
Bankkártya legyen nálad, mert kp-t jó eséllyel nem tud visszaadni.
#4, te bizonyára nem laktál még olyan zergeb*szta környéken, ahol a vonat egy, max két utast szed fel, és azt a vonatról lelépő "süsü" is látja. Aki tisztában van vele, hogy azon az állomáson nincs reggel 5-kor pénztár.
Igen, az is én q anyám, amiért a MÁV app pont nem működik, és nem tudok vele fizetni.
"Soha nem laktam es nem is fogok az altalad emlitett es ugyanazzal a lendulettel le is nezett helyen!"
Tiszta szerencse. Legalább kevesebb a hozzád hasonló suttyó egy négyzetméterre eső száma. 👏🤣🤫😉😈🤷♀️
Nem büntet meg, hanem vehetsz (pontosabban venned kell) nála jegyet, pótdíj vagy büntetés nélkül. Ez nem csalás, ahogy a hülye #4 mondja, hanem erre lehetőség van, mivel egyelőre még nem kötelező, hogy rendelkezzen az ember okostelefonnal, rajta a megfelelő alkalmazással,.internettel stb.
De amúgy ha neked van, akkor az a legegyszerűbb, ha megveszed azon keresztül, és bemutatod a jegyet a kalauznak. A bemutatáshoz nem kell internet, csak a vásárláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!