Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Lehet valahogyan előre tudni,...

Lehet valahogyan előre tudni, hol járnak a bz-motok egy adott állomáson?

Figyelt kérdés
Jóval előre, 1 hónappal előre? Van ilyen menetrend?

jan. 3. 22:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%
A Balaton északi partján (a 29-es vonalon) leginkább mozdonyos vonatok járnak, Balatonfüredig villanymozdonnyal, Balatonfüred és Tapolca között dízelmozdonnyal. Kora hajnalban, illetve késő este vannak Bzmotok. Keszthely és Tapolca között a személyvonatok Bzmotok, az InterRégiók viszont nem.
jan. 4. 09:59
 12/14 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom miért lettem leszavazva, de Bajáról szokott indulni Bátaszék és Dombóvár irányába is Bz. 2023-ban Baja- Kiskunhalas vonalon is Bz járt.
tegnapelőtt 05:10
 13/14 anonim ***** válasza:
74%

Én is kérem a lepontozást:

Vác és Balassagyarmat között is BZ-k közlekednek, meg Kaposvár-Siófok között . Utóbbi egy vonatmániásnak még élményt is ad: 3 órás zötykölődés egy amúgy szép tájon, kb 80km-es út összesen:)

Amúgy általában keresd a mellékvonalakat, azokon jó eséllyel találsz BZ-ket.

tegnapelőtt 10:17
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Engem is mindig lepontoz valami idióta pedig leirtam hogy szoktuk tervezni a szerelvény fordulókat
tegnapelőtt 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!