Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Lehet valahogyan előre tudni,...

Lehet valahogyan előre tudni, hol járnak a bz-motok egy adott állomáson?

Figyelt kérdés
Jóval előre, 1 hónappal előre? Van ilyen menetrend?

tegnapelőtt 22:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
45%
remélem már egyre kevesebb helyen
tegnapelőtt 22:59
 2/14 A kérdező kommentje:
Anno én is így voltam vele, de most így 10 év után szeretnék külföldivel hazamenni, aki szereti a vonatokat.
tegnapelőtt 23:18
 3/14 anonim ***** válasza:
45%
Amúgy nem lehet tudni. Azokon a vonalakon járnak ami nincs áramosítva és nem jutott modernebb dízeles
tegnapelőtt 23:21
 4/14 A kérdező kommentje:

Meg magam miatt is.

Balatonszentgyörgy és Keszthely között mindig Piroska ment tíz évvel ezelőtt. Most Budapestről egyenesen megy az IC. Tavaly ilyenkor januárban leszálltam Balatonszentgyörgyön, és már másfajta vonat megy , de láttam Bzmotot mindkét állomáson. Lehet tudni előre, hogy mikor mennek?

tegnapelőtt 23:24
 5/14 A kérdező kommentje:
Mármint Budapestről Keszthelyre egyenesen megy és nem kell átszállni a piroskára Balatonszentgyörgyön. A kérdés, ha mégis leszállok, lesz ilyen vonat?
tegnapelőtt 23:27
 6/14 anonim ***** válasza:
18%
Nem, nincs tipus meghatározva. Véletlenszerű
tegnap 00:40
 7/14 anonim ***** válasza:
82%

[link]

Ha itt beírod a vonat számát, kiadja a SZVÖR (Személyszállító Vonatok Összeállítási Rendje) szerint tervezett szerelvényt, de fontos, hogy lehetnek változások a tervezetthez képest. A Helikon IR-k Desiroval vannak kiadva, de ha épp nincs elég Desiro, előfordulhat rajta Bzmot is.

Ez pl. egy Keszthely-Tapolca személyvonat Bzmot-al: [link]

A Balaton környékén ezeken a vonalakon fordul elő SZVÖR szerint Bzmot (ha kinéztél egy vonatot, ellenőrizd a vonatszámot a Vagonweben, hogy tényleg Bzmot-e):

-Keszthely-Tapolca(-Ukk-Celldömölk) személyvonatok

-Tapolca-Balatonfüred személyvonatok

-Siófok-Tab(-Kaposvár) személyvonatok (ezen a vasútvonalon csak Bzmot-ok közlekednek)

-Fonyód-Kaposvár személyvonatok

Megnéztem és a Balatonszentgyörgy-Keszthely szakaszon jelenleg nincsen SZVÖR szerint Bzmot-al kiadott vonat.

Itt tudod követni a MÁV járműveinek mozgását élőben (ha rákattintasz az adott vonatra, mutatja a típust is - a 117-es sorozat a Bzmot): [link]

tegnap 01:18
 8/14 A kérdező kommentje:
És ha viccből északi oldalon megyek a Balatonnál Tapolcaról lehet Piroska? Akkor Budapestről Tapolcág kell megvenni a jegyet?
tegnap 02:07
 9/14 anonim ***** válasza:
67%
Bajáról Dombóvárra vagy Bátaszék felé szokott menni.
tegnap 05:59
 10/14 anonim ***** válasza:
88%

[link]

itt ki tudod böngészni melyk vonatok vannak Bz motorkocsikkal kiadva.

Ezeket a szerelvényfordulókat tartják, nagy valószinűséggel így közlekednek.

Kivéve ha akkora a bajság ha ledöglik több Bz is és mondjuk Dácsiát adnak helyette.

Ha adott pályaszámű jármű érdekel akkor az [link] -en nézd meg hol jár és az ottani szerelvényfordulókból nagyjából ki lehet találni merre fog járni.

tegnap 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!