Meg tudom-e nézni a rendszámom alapján valahol/valahogyan, hogy van-e autópálya matrica váltva az autómra?
Szüleim "ráhatására" kölcsönadtam az autóm a tesómnak,aki hazalátogatott(külföldön melózik).
Gyanús,hogy megy vele pályán...gyanús,hogy nem vett matricát,bár ígérte.
Csak az Útdíjfizetési Ügyfélszolgálatokon adnak ki információt, ehhez szükség van a személyidre és a jármű - nevedre szóló - forgalmijára.
Persze sokkal egyszerűbb, ha a tesód megmutatja azt a bizonylatot amit egyébként egy évig meg kell őrizni. Ez lehet a visszaigazoló SMS is, ha mobillal fizetett.
Az a baj,hogy elment...valamikor holnap jön.
Félek,hogy ha jön a bünti,ő már messze lesz. Kifizetem a szűkös pénzecskémből,hetek,mire behjtom/kikönyörgöm tőle,addig is én csóróskodom.
#4:
Skizofrén vagy kérdező?
Mielőtt kommentelsz, figyelj rá, hogy legalább ugyanazzal a nick-kel jelentkezz be, mint amivel kérdeztél!
Pontozni is szoktad magadat?
Kaptam is fatertól! Mivel az én gépem már nem igazán jó,leültem apám gépéhez,nem vettem észre,hogy ő mindig be van jelentkezve.
Amúgy tesóm tényleg vett matricát,ma egész nap mindenki rajtam aszalt,hogy itt panaszkodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!