Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szerintetek melyik IC-kocsin...

Szerintetek melyik IC-kocsin vannak a legkényelmesebb ülések és melyiken a legkényelmetlenebbek?

Figyelt kérdés
Rangsorolhattok is.

tegnapelőtt 21:19
 1/2 anonim ***** válasza:
A legkényelmesebbet nem tudom, de számomra a legkényelmetlenebb az IC+ kocsik 1.osztályú ülése volt. Komolyan, a Nyugati-Szeged utat nem bírtam végigülni az 1. osztályon, inkább többször kimászkáltam a büfé részhez, Kiskunfélegyháza után meg már inkább a kocsi peronján álltam. Inkább utaztam volna az elővárosi FLIRT-ek "fapados" ülésén, még az is kényelmesebb.
tegnapelőtt 22:44
 2/2 eddiboy ***** válasza:
A legkényelmesebb az IC+ 1+ osztályú helye. Igaz 3000 rá a helyjegy, de időnként beforgatják Cívis IR-be is, és akkor normál jeggyel lehet utazni rajta, én tavaly egyszer így próbáltam ki a Nyugati és Köki között.
tegnap 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!