Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért nem lehet készpénzzel...

Miért nem lehet készpénzzel vásárolni a BKK automatákban? Így, hogy várják el, hogy az ember szabályosan utazzon? És még így is van, hogy nem működik a gép...

Figyelt kérdés

dec. 28. 22:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Noren1989: ez nem diktatúra. Ha zavar, hogy más véleményem van, zárd be magad pincébe. Ott beszélgethetsz meg egyetérthetsz önmagaddal. És a politikaval kapcsolatos frusztrációdat se itt éld ki, nem erről szólt a kérdés.

Köszi utolsó, ez még részben jó is lehetne, de App azért nem jó, mert nem használom telefonról a bérletet. Elmegy a netem vagy lemerül, akkor ugyanaz, mintha nem lenne. Azon kívül nehéz is használni, mindig ott szerencsétlenkednek a busz oldalában a telójukkal egyesek, mikor már mindenki felszállt.

dec. 29. 13:27
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt tudom tanácsolni, hogy vedd meg a bérletet BKK Ügyfélközpontban vagy egy vasútállomáson vagy Volánbusz pályaudvaron MÁV-os automatából (BKK díjtermékekből ezek érhetők el az ország bármely MÁV-os automatájában: 24 órás jegy, 72 órás jegy, hetijegy, 30 napos bérlet). A legtöbb MÁV-os automata elfogad készpénzt is.

[link]

dec. 29. 18:27
 13/16 Noren1989 ***** válasza:
62%
Te meséled itt, h miért nem kell jegyet venned, nem én. Én speciel bérlettel jàrok. Vegyél bérletet.
dec. 29. 18:32
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"Nem egyszer láttam olyat, hogy földalatti feletti automatabol nem tudott az illető jegyet venni. Dühöngött és felszállt anélkül"

Igen, és ezeknek a 100%-a azért történt mert a csövesek eldugították az automatát és nem lehetett pénzzel fizetni. Aki kártyázik az nem vergődik.

dec. 29. 21:35
 15/16 A kérdező kommentje:
Ezért lenne jó, ha automaták mellett lehetne embertől is venni, mint régen. Ott nem tudták eldugítani, stb. És a központi helyeken volt, így nem kellett messzire menni miatta.
tegnapelőtt 01:39
 16/16 A kérdező kommentje:
De amit 12-es mondott a MÁV -os az viszont jó ötlet, köszi!
tegnapelőtt 01:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!