Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Leülnétek extrém kövér ember...

Leülnétek extrém kövér ember mellé a buszon?

Figyelt kérdés
Mondjuk tele van már a busz és és egyetlen hely van, de egy akkora ember ül a szomszédos ülésen hogy átlóg a szabad helyre. Leülnétek? Esetleg megkérnétek hogy húzza össze magát amennyire lehet?

máj. 29. 09:34
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Mivel én is átlógnák a másik oldalra, így meg sem próbálnám.
máj. 29. 09:39
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Ha elférek mellette és ha nem büdös akkor igen.
máj. 29. 09:57
 3/9 anonim válasza:
74%
Persze, különösen ha nő az illető :). Szeretem az extra nagy csajokat.
máj. 29. 12:40
 4/9 anonim válasza:
78%
Ha az illető esetleg egy csaj, akár randira is hívnám. Oda vagyok az extrán duci csajokért, sajnos nincsenek túl sokan.
máj. 29. 21:38
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem büdös kosuos akkor iigen. nem fertöző a dagadtság.
máj. 30. 00:02
 6/9 anonim válasza:
100%

Évek óta nem használok tömegközlekedést a túlsúlyom miatt. Megbámulnak, megnéznek, megvető tekintetek..... Inkább kerülöm az ilyeneket.

28N

máj. 30. 18:01
 7/9 anonim ***** válasza:
28%
#1 ÁtlógnÉk.
máj. 31. 15:41
 8/9 anonim válasza:
91%
#6 Ez szomorúan hangzik, ne hagyd magad. Hány kg vagy, hogy így állsz a dologhoz? Nem csak bebeszéled magadnak ezeket?
jún. 1. 11:42
 9/9 anonim válasza:
100%

Az exkedvesem 192 kg volt,ritkán,de utaztunk tömegközlekedéssel.Ő másfél ülést elfoglalt,nekem elég volt a fél hely is.Összebújtunk...

Ha egyedül ment,kívülre tudott csak leülni,de soha nem akart senki leülni mellé.Amúgy ápolt volt és szép arcú.

jún. 3. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!