Veletek történt már olyan, hogy az utcán váratlanul a közeletekbe jött egy rossz kisugárzású idegen ember, és elkezdett valamit a fületekbe súgni? Mit lehet az ilyenek ellen tenni?
Figyelt kérdés
ma 17:36
2/11 A kérdező kommentje:
Engemet annyira megijesztett, hogy ha lett volna nálam paprika spray, akkor az arcába szórtam volna.
ma 17:57
3/11 A kérdező kommentje:
Jó lenne tudni azt, hogy ilyenkor lehet használni?
ma 18:02
4/11 Mad Max2 válasza:
Megáll meleltted valaki és hozzád szól.... Te meg a pofájába fújod a gázsprayt? Hááát szerintem az garázdaság, testisértés vagy ilyesmi.
5/11 A kérdező kommentje:
Ellenkezőleg meg zaklatás.
ma 18:08
6/11 A kérdező kommentje:
Már a zónámon belül tartózkodott a személy.
ma 18:09
7/11 A kérdező kommentje:
S pénzt kért.
ma 18:10
8/11 A kérdező kommentje:
*kérhetett
ma 18:14
9/11 Mad Max2 válasza:
Ha minden koldust pofán fújsz aki hozzád szól előbb utóbb nagyon rá fogsz bacni szerintem:D
10/11 A kérdező kommentje:
De nem értem meg az egész helyzetet:D
Miért jó az, ha valakit halkan hátulról megszólítasz, hogy kell egy kis zsozsó. Nem lehet azt arcba mondani?
ma 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!