Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Veletek történt már olyan,...

Veletek történt már olyan, hogy az utcán váratlanul a közeletekbe jött egy rossz kisugárzású idegen ember, és elkezdett valamit a fületekbe súgni? Mit lehet az ilyenek ellen tenni?

Figyelt kérdés

ma 17:36
1 2
 1/11 Mad Max2 ***** válasza:

Odébb sétálsz

Ez a legbölcsebb megoldás

ma 17:54
 2/11 A kérdező kommentje:
Engemet annyira megijesztett, hogy ha lett volna nálam paprika spray, akkor az arcába szórtam volna.
ma 17:57
 3/11 A kérdező kommentje:
Jó lenne tudni azt, hogy ilyenkor lehet használni?
ma 18:02
 4/11 Mad Max2 ***** válasza:
89%
Megáll meleltted valaki és hozzád szól.... Te meg a pofájába fújod a gázsprayt? Hááát szerintem az garázdaság, testisértés vagy ilyesmi.
ma 18:04
 5/11 A kérdező kommentje:
Ellenkezőleg meg zaklatás.
ma 18:08
 6/11 A kérdező kommentje:
Már a zónámon belül tartózkodott a személy.
ma 18:09
 7/11 A kérdező kommentje:
S pénzt kért.
ma 18:10
 8/11 A kérdező kommentje:
*kérhetett
ma 18:14
 9/11 Mad Max2 ***** válasza:
88%
Ha minden koldust pofán fújsz aki hozzád szól előbb utóbb nagyon rá fogsz bacni szerintem:D
ma 18:15
 10/11 A kérdező kommentje:

De nem értem meg az egész helyzetet:D

Miért jó az, ha valakit halkan hátulról megszólítasz, hogy kell egy kis zsozsó. Nem lehet azt arcba mondani?

ma 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!