A szerződéses, céges járatokon hogyan biztosítják, hogy ne szálljon fel idegen?
Értem, köszi. :)
Előfordulhat, hogy valaki fellóg rá, mert a teljes árú buszjegy a falumból 650 Forint. A helyi járatos jegy meg 300 Ft. körül van a városban. A cégek körül általában szokott lenni valamiféle helyi járat.
Nem tudom, létezik-e még, de amikor ott dolgoztam, a KFKI különjárata ingyenes szolgáltatás volt, bárki felszállhatott rá.
A Paksi Atomerőmű szerződéses járataira régebben elég volt a belépőkártya, később külön plasztik kártyát adtak ki e célra, amit kb. szökőévente ellenőriznek. Időnként bejelentik, hogy szigorítanak, innentől a sofőröknek kötelező ellenőrizni. Ilyenkor pár hétig a sofőrök csak az első ajtót nyitják ki, és nézegetik a kártyákat, aztán újra leszoknak róla.
Kecskeméten a Mercedes normál menetrendszerinti járatokat rendelt meg a Volánbusztól, ezekre bárki felszállhat, aki megveszi a jegyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!