Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Van valami jó módszer vonatozá...

Van valami jó módszer vonatozásra jegy nélkül?

Figyelt kérdés
Személyvonat, 50-60km távolságra. Erkölcsi síkját a dolognak most hagyjuk, inkább arra volnék kíváncsi, hogy mi lenne a legjobb módszer rá?
2010. nov. 6. 20:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ütközőn utazás: Volt aki megpróbálta, de csak Budaörsig jutott, mert ott megállították a railjetet, és leszállították őket!
2010. nov. 9. 16:31
 12/15 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbben úgy lehet jegy nélkül utazni, ha bérletet veszel.
2010. nov. 10. 19:19
 13/15 anonim válasza:
Erkölcsi sík? Európában vagy ahol a tisztességes emberek jegyet vásárolnak ha tömegközlekedési-szolgáltatást vesznek igénybe. Pffff...
2011. márc. 19. 14:36
 14/15 anonim ***** válasza:

Egyszer valaki ilyen ötletet kért tőlem, mikor mondtam, hogy arcképest nem tudok neki szerezni. (azaz "elvesztem" az enyémet, de igazából neki adom, és kérek újat)

Én direkt olyan tippet adtam, amiben biztos voltam, hogy nem csinálja meg. Állítólag (egyszer) megcsinálta.

A tipp az volt, hogy utazzon a "padláson". Csak fülkés kocsiknál működik, és román menekültek alkalmazták régen.

Könnyű megszívni, mert a kalauz, ha látja, hogy nyitva a feljáró, akkor bezárja, te meg fent maradsz. Na meg villanyvonatnál veszélyes is lehet. Bár a Faraday-elv elvileg megvéd, de azért biztos, ami biztos...

2011. márc. 20. 01:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Öltözz igénytelen hajléktalannak, és bűzölj messziről...
2011. márc. 20. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!