Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Van valami jó módszer vonatozá...

Van valami jó módszer vonatozásra jegy nélkül?

Figyelt kérdés
Személyvonat, 50-60km távolságra. Erkölcsi síkját a dolognak most hagyjuk, inkább arra volnék kíváncsi, hogy mi lenne a legjobb módszer rá?
2010. nov. 6. 20:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Igen, olyan vonatot nézel ki, ami után nem sokkal megy még 1-2 vonat. Ha jön az ellenőr, leszállít a következő állomáson, te meg fölszállsz a következő vonatra.
2010. nov. 6. 20:36
 2/15 anonim ***** válasza:
vegyél bérletet vagy menj el a MÁV-hoz melózni
2010. nov. 6. 20:42
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez a német ért hozzá:

http://www.youtube.com/watch?v=VZvm5H4F-aA

(egyébként az, hogy meghalt volna leukémiában, az nem igaz)

2010. nov. 6. 20:45
 4/15 anonim ***** válasza:
68%
Zárkózz be a WC-be. Én még nem próbáltam, de sosem értettem, miért nem csinálja senki. Most az ellenőr nem dekkolhat ott órákig, hogy ki van benn. Amikor tiszta a levegő, leszállsz.
2010. nov. 6. 20:55
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha sokáig nem jössz ki, akkor az ellenőr ki tudja kívülről nyitni az ajtót.
2010. nov. 6. 21:03
 6/15 anonim ***** válasza:
57%
És mi van, ha megy a hasam?
2010. nov. 6. 21:06
 7/15 anonim ***** válasza:

A Máv-nál sem kap már mindenki igazolványt.!

Ülj az ütközőre.Csak ott nem fog ellenőrizni a kaller. :D

2010. nov. 6. 21:12
 8/15 anonim ***** válasza:
Kiadod az ajtón a jegyeket..
2010. nov. 6. 21:12
 9/15 anonim ***** válasza:

Ja, én is a hasmenést akartam felhozni.

Akkor vigyél magaddal egy "Használaton kívül"-táblát és azt rakd fel kívülről a WC-ajtóra, mielőtt beülsz.

2010. nov. 6. 21:32
 10/15 anonim ***** válasza:
75%

Használaton kívül tábla nincsen a vasúton, a kalauz fogja elsőnek kiszúrni. Y bárcának nevezik, azt meg nem tud minden nyoltatványboltban beszerezni.

A WC-re beülés sem megoldás, mert rádnyitnak egy idő után. Rám is nyitotta már kalauz, pedig kiszóltam, hogy foglalt.

Az utasok néha azt hiszik, hogy rettentően frappánsak csak elfelejtik, hogy 1-2 jegyvizsgáló már 30 éve van a szakmávan, mégis ilyen ostoba trükkökkel próbálják átverni. WC-be bezárkózás bazz...

1-2 jegyvizsgálónak olyan memóriája van, azt is megmondja 1 óra után, hogy amikor elkérte a jegyed hol ültél...

Egyszerűbb jegyet venni, és nem bliccelni mások pénzén. Remélem hamarosan a bolti lopások után a bliccelőket is be lehet b_szni a sittre 72 órára, utána páran elgondolkodnának, hogy megveszik a vonatjegyet...

2010. nov. 7. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!