Kelenföld - Székesfehérvár vasútvonal már 160-as sebességű?
Figyelt kérdés
Késésben voltunk a Balatoni vonattal, kinézve gyanúsan gyors volt, ránéztem a sebességre Dinnyés után a telefonon (alkalmazással) és 125 környékén mozgott a sebesség, 127 volt a csúcs. A telefonom GPS-e rossz, vagy tényleg ennyivel lehet menni? (Nem hinném, hogy a vezető gyorshajtott volna, így a gyorshajtást kizárnám) Traxx húzta a vonatot, Halbi kocsin mértem. Ha már 160-as a pálya, akkor hol van még a Bp-Hegyeshalom vonalon kívül még ilyen?dec. 7. 14:44
11/13 A kérdező kommentje:
"Nincs olyan "limiter" amit a mozdonyvezető ne tudna kikapcsolni."
Addig oké, hogy kitudja kapcsolni, de azt a központban lássák (logol mindent a "fekete doboz"), le lehetne vele bukni könnyen, nem hinném, hogy bárki meglépné, legfeljebb ha stílusosan akar kilépni a MÁV-tól akkor talán :)
dec. 9. 18:05
12/13 anonim válasza:
Nem, ez nem így működik.
Semmi sem tiltja hogy kikapcsolja - ha van egyáltalán mit kikapcsolni.
13/13 anonim válasza:
Én egyszer Szilivel 127-tel mentem a Napfény IC-n Ferihegy és Cegléd között.
A FLIRT-en valószínűleg azért nem megy szinte soha 120 fölé, mert van tempomatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!