Nem lehet, hogy korábban is előfordult, csak nem írtak róla? Most végre komolyan veszik.
dec. 6. 10:04
2/17 anonim válasza:
Általában a tehervonatok szokták meghaladni. Gondolom a sok külföldi vendégmunkásnak fogalma sincs a magyar rendszerről, olyan rendszerünk meg nincs, ami automatikusan bevészfékezné a vonatot ilyenkor.
dec. 6. 10:38
3/17 anonim válasza:
2-es ekkora orbitális baromságot ne terjessz már! :
Ami a kérdést illeti... régen tényleg sokkal kevesebb volt az ilyen jellegű baleset. Manapság sajnos a mozdonyvezető urak és hölgyek, meg még kitudja kicsodák nem rendelkeznek azzal a tudással mint a régi mozdonyvezetők akiknek a szabályok betartása alap volt. Ezek a mai kis nyikhajok mennek amerre látnak. Legyen meló, tudja belőle fizetni az albit és kész. Mit foglalkozik azzal hogy a baromsága miatt a fél ország közlekedését romba dönti egy napra.
dec. 6. 10:48
4/17 anonim válasza:
A vasútnál sok észszerűtlen szabály van és sok, ami elsőre annak látszik, ill. túlzott hierarchia. A sok észszerűtlen szabály miatt fordul elő sok szabálysértés. Ez persze a piros jelzés ellenére történő elindulásra nem csak nem mentség, de nem is magyarázat.
Nem voltam vasutas, de szállítmányozóként napi kapcsolatban voltam a vasúttal.
dec. 6. 11:35
5/17 anonim válasza:
"Vörös fény a főlapon (26. ábra).
A jelző előtt meg kell állni."
Ennyit ha egy mozdonyvezető nem tud betartani akkor még kutyát se vezessen, nemhogy vonatot.
dec. 6. 13:36
6/17 anonim válasza:
Nem tudom, de nekem is feltűnt, hogy minden héten van valami.
dec. 6. 13:44
7/17 anonim válasza:
Azért mert mostmár megüti az ingerküszöböt. Eddig is voltak
dec. 6. 15:04
8/17 Justinianus válasza:
Nem lett sok, a több évi átlagosnál nem több, sőt a tavalyi esetek kb. kétharmada történt eddig.
dec. 6. 18:48
9/17 anonim válasza:
#2 Ugye tudod, hogy magyar mozdonyvezetők vezetik azokat a tehervonatokat itthon?
dec. 6. 23:49
10/17 anonim válasza:
Ez olyan lehet, mint a vasúti balaset témája. A statisztikák szerint nem nőtt többszörösére a balesetek száma, de mivel minden sz@rra lecsap a sajtó, a polgárban ez a kép alakul ki. Most meg a sajtóhiénák örömmel csámcsognak a vasút minden problémáján.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!