Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A MÁV-on már nem lehet okosjeg...

A MÁV-on már nem lehet okosjegyet venni?

Figyelt kérdés

Budapest és Békéscsaba között szerettem volna, de egy ideje már bármelyik járatra és időpontra próbálok foglalni, azt a hibaüzenetet kapom, hogy "az ajánlat már elfogyott".

Ezt azért kétlem, mert előtte ha közvetlenül az indulás előtt is vettem egy nappal, akkor is mindig volt hely. Mi lehet ennek az oka, más is tapasztalta?

ma 17:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Változó, mikor fogy el, én jöv hétre keddre tudtam venni, csütörtökre nem nem (ugyanat a vonat)
ma 17:34
 2/3 A kérdező kommentje:
#1: Ugyanezen a vonalon? Itt valami más lehet a probléma szerintem, mert ha a legtávolabbi kiválasztható időpontot is választom ki, azt se engedi. Próbáltam már szúrópróbaszerűen legalább 30 különböző időpontot.
ma 17:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Azon a viszonylaton valamiért nem lehet, másik hármat próbáltam, ott működik. A sima menetjegy+helyjegy kombinációval is lehet jegyet venni.
ma 17:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!