Melyik a legidegesítőbb MÁV os utazási sajátosságok ?
Hát a legfontosabb, hogy a vonatok ne késsenek.
A hisztiző gyereknél a szülő szokott idegesíteni, mert ha eleve hozott volna egy mesekönyvet a gyereknek, amit együtt lapozgatnak, még ha még nem is tud olvasni, akkor az a gyerek nem hisztizne. Sokszor a szülő nem tudja, mivel foglalja le a gyerekét, pedig egy nagyobbnak már lehetne magyarázni, hogy most merre járunk, mit látunk, vagy lehetne barkochbázni vele például, de a szülő is csak a telefonját nyomkodja!
Igen, a gyerek idióta viselkedése, pl múltkor egy 10 éves firma folyamatosan kiabált, dobolt, múlik a szülőn is.
A csecsemőt nyílván ki kell bírni, de a sírásuk simán elmenne bármelyik Silent Hill be😁
Engem is a késés bsztt fel mostanság. Volt egy hivatásom Pest-Siófok között, napi ingázással, de miután sokadszorra kimaradtak járatok, nem győztem magyarázkodni h mindenhonnan elkések. Szóval jó ez az országbérlet is, de van hova fejlődni.
Jó kis gőzmozdony ok voltak a jók.
Jó, de ott nem szakadt le a vezeték az első hópihénél.
Csak mondtam anúgy, úgy 💩 az egész ahogy van
Számomra a legzavaróbb a pokoli fűtés. Értem én, hogy a régi szerelvényeken két fokozat van a fűtésre, megy (=pokol) vagy nem megy (=jégverem), de erre is lenne megoldás: egyszerűen miután egy ideig ment, ki kéne kapcsolni a fűtést. Ehelyett most egy három órás úton végig égeti a lábamat, és meg lehet dögleni a melegtől.
Emiatt pedig valószínűleg le leszek pontozva, de nem javítanak a helyzeten azok az utastársak sem, akik sem télen a pokoli fűtés idején, sem a nyári kánikulában nem engedik kinyitni sem az ablakot, sem a fülke ajtaját, mert zavarja őket a zaj vagy a huzat. Az nem baj, hogy másokat (pl. engem) meg a dög meleg és a levegőtlenség zavar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!