Tényleg olyan rossz a vonat közlekedés, mint ahogyan leírják?
Figyelt kérdés
Már lassan nem tudom, hogy mit lehet és mit nem lehet elhinni.ma 17:40
2/9 kutyafule4 válasza:
Persze nem mindegy, hogy Érd felsőről akarsz bemenni Kelenföldre vagy a fél országot átvonatozod.
5/9 anonim válasza:
Ha tízkor dolgom van Bp-n, akkor nekem előző nap el kell utaznom Zalaegerszegről, mert annyira bizonytalan, hogy a reggel 4.43-kor induló (Szhelyen átszállás, majd Győrön keresztül Bp), vagy az 5.49-kor induló Göcsejjel ott lehetek-e időben.
És mindezt úgy, hogy én drágábban utazok, mint március előtt.
6/9 anonim válasza:
Azért dolgozik Orbán éjjel-nappal hogy nekünk jó legyen minden, csak türelem.
7/9 anonim válasza:
Majd jövőre mindenki meg fog lepődni. De nem értelemben :D
8/9 anonim válasza:
Nem olyan rossz, mint egyesek írják.
Annál sokkal rosszabb.
9/9 anonim válasza:
Az iránytól függ. Budapestről indulva viszonylag ritkán tapasztaltam jelentős késést, visszafelé viszont a legtöbb esetben már eleve késve jött és még rászedett Budapestig. Ezek szerint csak egy vágány van rossz állapotban?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!