Ne tévesszen meg senkit a dátum, ma is pontosan ugyanígy néz ki. És nem az Isten háta mögöttről beszélünk, hanem egy fontos nemzetközi vonal járásszékhely városának állomásáról.
nov. 16. 16:36
4/14 anonim válasza:
Keleti. Mert azt mindenki látja aki nyugatról ide beesik, hogy mekkora egy rohadás az egész. Még a nagytáblán is logikátlanul, fordítva van kirakva az indulási-érkezési tábla.
nov. 16. 16:54
5/14 eddiboy válasza:
Rákosrendező.
nov. 16. 17:05
6/14 Mad Max2 válasza:
Nagy a verseny szerintem
nov. 16. 17:11
7/14 anonim válasza:
Mindegyik lepratelep, de a legrosszabbak talán a Köki és Rákosrendező.
nov. 16. 17:16
8/14 Justinianus válasza:
"Még a nagytáblán is logikátlanul, fordítva van kirakva az indulási-érkezési tábla."
Mi van???
nov. 16. 17:56
9/14 anonim válasza:
A keletiben a nagytábla jobb oldalán van az érkező bal oldalon az induló kiírás. Igazán megcserélhetnék logikusra, nem angliában vagyunk. Jobb oldalon kellene lennie az indulónak, bal oldalon az érkezőnek.
nov. 16. 19:57
10/14 anonim válasza:
#9: Szerintem még így logikusabb, mert az ember balról jobbra olvas és fontosabb az indulás időpontja, mint az étkezés, ha peronon vonatot vársz, érkezés csak annak a szűkebb rétegnek fontos, aki valakit vár. Ha felszálltál, akkor kezd fontossá várni az étkezés, de azt már a járművön kell mutatni. Így az én véleményem szerint jól van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!