Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért a gödöllői (H8-as) HÉV...

Miért a gödöllői (H8-as) HÉV vonalon a legrosszabb a közbiztonság mostanában? Én azt hittem Csepel-szigeten közlekedő (H6-os, és a H7-es) vonalak veszélyesebbek?

Figyelt kérdés

2024. júl. 1. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez miben nyilvánul meg?
2024. júl. 1. 16:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Azt ne hidd, hogy máshol is jobb!

Nem csak a HÉV-re gondolok, de például a körúti villamosokon is gyakran fordul elő valami, nem csak a gödőllői HÉV-en!

2024. júl. 1. 17:03
 3/5 anonim ***** válasza:
#2 Évtizedek óta járok a szentendrei hévvel, egyszer hívott valaki biztonsági őrt, ő is inkább elővigyázatosságból, mert baj nem történt. 4-5-ször fordult elő, hogy egy társaság hangoskodott, de nem kötöttek bele senkibe sem.
szept. 8. 14:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Évtizedek óta közlekedem a Csepeli (H7) HÉV-vel, de hangoskodásokon kívül, egyszer annyi volt, hogy két tini fiú rágyújtott a szerelvényen, és a biztonsági őr leszállíttotta, mert tilos a dohányzás, akkor is, ha közben kilógatja a kezét a nyitott ablakon.

Szerintem nem veszélyesebb, mint máshol.

Az utóbbi pár évben nem a HÉV-et veszem ugyan igénybe, DE NEM A BIZTONSÁGOSSÁGA MIATT, hanem mert qva magas a lépcső, és nekem egyre nehezebb feltornászni magam a szerelvényre - pláne csomagokkal - így egyéb alternatívákat keresek, ha ki akarok jutni a Csepel szigetről.

A Gödöllői HÉV-ről nem tudok nyilatkozni, majd megteszi más, aki azzal utazik nap mint nap.

szept. 9. 06:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert Kerepesre járnak a drogosok anyagért a hévvel.
szept. 10. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!