Egyre veszélyesebb a pesti tömegközlekedés, vagy csak az információ gyorsabb áramlása és a fedélzeti kamerák jelenléte miatt érzem úgy, hogy romlik a közbiztonság a bkk-nál?
Figyelt kérdés
Minden napra jut már egy-két késelés, rablás, verekedés, markecolás. És minden hónapra jut egy-két nemi erőszak, szatír, stb.. Valamint a nagyobb forgalmú járatokon mindig akad olyan utas akiről a laikus is megállapíthatja, hogy mentális problémákkal küzd.2021. febr. 27. 15:11
1/7 anonim válasza:
Nem , jól látod .Köze lehet a cigányság térnyeréséhez többen vannak nagyobb az esély hogy épp ott vannak ahol utazol.
2/7 anonim válasza:
Most hirtelen volt egy nagyobb hulláma az erőszakos cselekményeknek, ami szerintem magyarázható az emberekben felgyülemlett frusztrációval is. De ettől még nem kell fosni, cigányozni meg főleg nem.
3/7 anonim válasza:
Ha a bűncselekmények 90% cigányok követik el az mért cigányozás?
4/7 anonim válasza:
Jól látod. 4-6-ossal kozelekedtem júliustól novemberig, és minden napra jutott valami atrocitás. A drogostol kezdve a büdös, kötekedő koszlidercekig... Volt minden. Hál istennek már magam mögött hagyhattam ezt a putri várost ..
5/7 anonim válasza:
Főleg az információ gyors áramlása, meg mégiscsak naponta több tízezer ember fordul meg ezeken a járműveken Budapesten. Így is Budapest biztonságos városnak számít.
6/7 anonim válasza:
Áramlik bennük a gyors információ.
7/7 anonim válasza:
Pintér két hét alatt rendet tett. Mondjuk azt nem mondta, hogy ez csak két hétig tart.
Egyébként én lassan 8 éve napi rendszerességgel közlekedek (több órát naponta), és eddig csak egyszer "támadtak" meg buszon. Az se volt olyan durva, inkább röhejes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!