Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A XIII. kerület mennyire...

A XIII. kerület mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés
Az Ady Endre gimnáziumba fogok járni jővőre, és az iskolát metroval közelíteném meg. Egy 13 éves lánynak valóban veszélyes az a környék?

2016. febr. 27. 12:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Nem veszélyes. Én itt lakom egy sarokra tőle a patak másik oldalán, az egyik legjobb környéknek tartom. Pedig elég jól ismerem már Pestet.
2016. febr. 27. 12:17
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, de ha jól emlékszem az a másik fele a kerületnek amire te gondolsz. Én a metrohoz közeli részen járkálnék, ami igazából félig egy ipartelepnel tűnik. Várok még válaszokat! ;)
2016. febr. 27. 12:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Nezz korul a google utcakepein. Egyaltalan nem ipartelep az a resz, teljesen biztonsagos.
2016. febr. 27. 12:37
 4/11 A kérdező kommentje:
Már voltam arra. A Forgách utcánál szálltam le a metrorol és úgy sétáltam az Adyhoz. Mást sem láttam mint parkolókat és ipari üzemeket. De ha azt mondjátok hogy nem rizikós, akkor kicsit megnyugszok. :)
2016. febr. 27. 12:55
 5/11 anonim válasza:
A kerületben lakok, nem veszélyes, az a rész meg főleg.
2016. febr. 28. 00:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Megy mindenkinek a zöld pacsi! ;)
2016. febr. 28. 16:18
 7/11 anonim ***** válasza:

Minden relatív.

Van egy "bűnözési térkép", elvileg a rendőrség oldalán megtalálható, amivel meg tudod nézni az ismertté vált(!) esetek szerinti veszélyességet.

Aztán ott van, hogy kinek mennyire? Cicababának öltözött, mindene kint lánynak, aranyékszerekkel, iphone-nal, stb-vel, vagy egy, a megjelenésében kevésbé céltáblának tetsző egyén számára?

2016. febr. 29. 13:05
 8/11 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm szépen, majd utána nézek a dolognak. Amit leírtál szöges ellentéte vagyok. :) Nagyon visszafogottan öltözködöm és az értékeimet is a táskám mélyén tárolom.
2016. febr. 29. 15:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok, én is a Forgách utcától szoktam hazasétálni. Tény, hogy nem a legszebb az a rész. Viszont nem parás. Nem ipartelep már, amerre neked kell menni, ha a Rozsnyay utcán besétálsz, elmész egy irodaház és egy iskola között, aztán egy művelődési ház jön, majd egy sportcentrum és egy biztonsági cég telephelye között. Ami egyébként rogyásig van kamerákkal és biztonsági őrökkel, tekintve hogy elég nagy értékeket mozgatnak.

Jó, nem egy csini kertváros, de abszolút nem parás. Ha esetleg mégis vannak aggályaid, akkor az Árpád hídtól tudsz 120-as busszal menni, bár szerintem az a megálló önmagában gázosabb :)

2016. febr. 29. 21:49
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Igen, már én is kinéztem a 120-as buszt. Majd kitapasztalom melyik a számomra szimpatikusabb útvonal. :)
2016. márc. 2. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!