A XIII. kerület mennyire veszélyes?
Minden relatív.
Van egy "bűnözési térkép", elvileg a rendőrség oldalán megtalálható, amivel meg tudod nézni az ismertté vált(!) esetek szerinti veszélyességet.
Aztán ott van, hogy kinek mennyire? Cicababának öltözött, mindene kint lánynak, aranyékszerekkel, iphone-nal, stb-vel, vagy egy, a megjelenésében kevésbé céltáblának tetsző egyén számára?
Első vagyok, én is a Forgách utcától szoktam hazasétálni. Tény, hogy nem a legszebb az a rész. Viszont nem parás. Nem ipartelep már, amerre neked kell menni, ha a Rozsnyay utcán besétálsz, elmész egy irodaház és egy iskola között, aztán egy művelődési ház jön, majd egy sportcentrum és egy biztonsági cég telephelye között. Ami egyébként rogyásig van kamerákkal és biztonsági őrökkel, tekintve hogy elég nagy értékeket mozgatnak.
Jó, nem egy csini kertváros, de abszolút nem parás. Ha esetleg mégis vannak aggályaid, akkor az Árpád hídtól tudsz 120-as busszal menni, bár szerintem az a megálló önmagában gázosabb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!