Mi a legrosszabb élményed a tömegközlekedéssel
kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nekem pl az, hogy péntekente hazafele sose volt helyem a buszon, sőt alapból egy órával előtte odakellett menni, hogy felférj, mert nem egyszer volt, hogy nem fértek fel az emberek és várhattak a következőre egy órát, ami a téli hidegben nem a legjobb. (Nem helyből induló busz)
2022. nov. 11. 13:19
1/10 anonim válasza:
Az, hogy évekig napi szinten kellett csinálnom.
2022. nov. 11. 13:23
2/10 anonim válasza:
Nekem a legrosszabb élményem még a Csehszlovák utazásom során volt, amikor is a pénztáros megtagadta, hogy az érvényes magyar jegyemhez helyjegyet adjon, és aztán a vonaton meg rendőrrel együtt jött a kaller, és vagy harminc embert végig pótdíjazott.
Egyébként meg egy évtizeden át úgy jártam Pesten iskolába, hogy a busz ajtajában, a lépcső alján álltam. A képem egyik fele az üvegnek nyomódva, a másik meg az előttem álló hátsójában.
2022. nov. 11. 13:25
3/10 anonim válasza:
1, 20E-n utaztam este, hátsó ajtón felszállt pár c-type full részegen,az egyik nő aki velük volt lehányta az ajtót.
2, 1-es villamoson csöves elővette a farkát és elkezdett hugyozni..
2022. nov. 11. 13:37
4/10 anonim válasza:
1.: Hátsó 4-es helyen, a 40 fpokos melegben, aszalódott egy csöves, aki álmában szépen becsinált, és a padlóra folyt a fos és a húgy.
2.: Bp. - Miskolc. 3 órás út lett volna vonattal. A rohadék jegyárus nem szólt, hogy gond van, és út közben jöttem rá, hogy az amúgy zsúfolt vonaton, miért csak alig 10-en vagyunk, AZ EGÉSZ VONATON! Azért, mert országos esőzések, meg árvíz miatt, ki volt mosva a sín alatt, így PICIKÉT kerültünk. A lényeg: 3 helyett, laza 6!!!! óra lett az út, csak oda!
2022. nov. 11. 14:20
5/10 anonim válasza:
talán amikor az előttünk lévő vonat elütött valakit, ezért órákig feltartották a forgalmat, aminek köszönhetően később értem a városba, ami ráadásul pont annyit késett, hogy az utolsó busz hazafelé az orrom előtt ment el, és mivel külterületen laktunk, így helyi járattal valamivel közelebb jutottam otthonhoz, de decemberben 5 km-t kellett nagyjából hazáig sétálni...vagy éppen az, amikor Püspökladányban kellett egy csomót várni, mert leszakadt a felsővezeték, zsúfolt pótlóbuszokon vittek át minket Hajdúszoboszlóra, ahol lényegében vissza tudtunk szállni arra a vonatra, amiről leszállítottak, csak a két állomás között üresen ment, avagy az, amikor egy fülkés vonatban ültem egyedül, C típusú barátaink pedig rám szálltak, és próbálták megszerezni a cuccaim (félig meddig "vicceskedve", számomra egyáltalán nem volt humoros)
2022. nov. 11. 15:46
6/10 anonim válasza:
Érdekes, hogy az összes kisebbségiekkel kapcsolatos válasz törlésre került. Szomorú, hogy nem lehet leírni az igazságot.
2022. nov. 12. 16:22
7/10 A kérdező kommentje:
Miért lettek azok törölve? Én nem jelentettem egy választ se.
2022. nov. 12. 16:44
8/10 anonim válasza:
a cigányokat
2022. nov. 12. 17:57
9/10 anonim válasza:
Születésnapról jöttem haza, Szolnok-Bp vonalon, az 1 óra útból lett 5, mert egy hülye Ceglédnél beesett a vonat alá (2021 május)... a másik a gödöllői HÉV-en volt, mikor a túloldalon ülő hajlékony a vele szemben ülő fiatal nőt telibe hányta... arra szerencsére azóta nem járok, a szolnoki vonalon meg azóta nem volt baj.
2022. nov. 14. 18:33
10/10 anonim válasza:
Pesten az 5-ös busz. Ahányszor fel kell rá szállnom azon parázok, hogy ne legyek rosszúl a non stop rázkódástól! Ha kicsit hosszabb is az útazás és lehet akkor ki is kerülöm valahogy. Inkább állva jó rajta utazni, úgy kicsit kevésbé ráz szarrá..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!