Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Fordult már elő, hogy egy...

Fordult már elő, hogy egy busz visszapillantója leütötte az utast a megállóba beállva?

Figyelt kérdés
Ugye közel kell állni a padkához, de egyes típusokon annyira kiáll a jobb oldali tükör, hogy elvileg előfordulhat ilyen...
nov. 13. 09:45
 1/6 anonim ***** válasza:
40%

Nekem Londonban volt ilyen. Több busz volt a megállóban nagy volt a tömeg én meg nem figyeltem hátra.

Mivel akkor indult tök lassan ment nem volt semmi fájdalom. Sofőr észre sem vette gondolom

nov. 13. 10:06
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Egyáltalán nem kell közel állni a padkához, a sofőr úgy is észre fog venni, ha másfél méterre vagy a szélétől. A metróállomáson sem kell a sok idiótát utánozni, akik alighogy bejön a szerelvény a peronra, már a biztonsági sávon állnak, mert be vannak szarva, hogy nem fognak tudni felférni. -.-
nov. 14. 14:59
 3/6 A kérdező kommentje:
2: A buszra írtam, hogy közel kell álljon. :o)
nov. 14. 17:03
 4/6 anonim ***** válasza:
67%

Én ilyet eddig még csak villamossal láttam. Elég hosszan csengetett, de a beszélgető baráti társaság szélső tagja csak nem ment beljebb. Aztán behajtotta a hátulról érkező villamos tükrét a fejével.

A járművezető leszállt és megkérdezte, hogy történt-e komolyabb sérülés, de nem történt.

nov. 14. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyszer kb 5 évvel ezelőtt utaztam a 109-esen Ikarus 280-assal, a Bogdáni úti irányban a Kiscelli utcánál sikerült a jobb első tükröt levernie a buszváró tetejével, (szerencsére utas nem volt ott) utána a Flórián téri lámpánál satufékezett, pedig előttünk nem volt autó (lehet későn vette észre hogy piros, vagy a sárgán még át akart csusszanni
nov. 17. 22:06
 6/6 anonim ***** válasza:
60%

#5 vagyok: Véletlenül rányomtam a küldés gombra

Egyszer kb 5 évvel ezelőtt utaztam a 109-esen Ikarus 280-assal, a Bogdáni úti irányban a Kiscelli utcánál sikerült a jobb első tükröt levernie a buszváró tetejével, (szerencsére utas nem volt ott) utána 100-200 méterre a Flórián téri lámpánál satufékezett, pedig előttünk nem volt autó (lehet későn vette észre hogy piros, vagy a sárgán még át akart csusszanni, de nem jött össze, csak megállás után néztem rá a lámpára), utána már nem láttam a sofőrt arra abban az időben ...

nov. 17. 22:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!