Fordult már elő, hogy egy busz visszapillantója leütötte az utast a megállóba beállva?
Nekem Londonban volt ilyen. Több busz volt a megállóban nagy volt a tömeg én meg nem figyeltem hátra.
Mivel akkor indult tök lassan ment nem volt semmi fájdalom. Sofőr észre sem vette gondolom
Én ilyet eddig még csak villamossal láttam. Elég hosszan csengetett, de a beszélgető baráti társaság szélső tagja csak nem ment beljebb. Aztán behajtotta a hátulról érkező villamos tükrét a fejével.
A járművezető leszállt és megkérdezte, hogy történt-e komolyabb sérülés, de nem történt.
#5 vagyok: Véletlenül rányomtam a küldés gombra
Egyszer kb 5 évvel ezelőtt utaztam a 109-esen Ikarus 280-assal, a Bogdáni úti irányban a Kiscelli utcánál sikerült a jobb első tükröt levernie a buszváró tetejével, (szerencsére utas nem volt ott) utána 100-200 méterre a Flórián téri lámpánál satufékezett, pedig előttünk nem volt autó (lehet későn vette észre hogy piros, vagy a sárgán még át akart csusszanni, de nem jött össze, csak megállás után néztem rá a lámpára), utána már nem láttam a sofőrt arra abban az időben ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!