Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Az itteni válaszolók jelentős...

Az itteni válaszolók jelentős része a Vitézy által sokat emlegetett "mit miért nem lehet megcsinálni" gondolkodást képviseli?

Figyelt kérdés
jan. 10. 21:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi ezzel a probléma? El kell fogadni, ha van egy légbőlkapott borgőzös ötleted, és azt lehetetlen kivitelezni bizonyos okok miatt.
jan. 10. 21:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor mutass EGYETLEN kérdést ezen az oldalon, amire nem írta valaki, hogy miért nem lehet megcsinálni.
jan. 10. 21:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ha valakinek van ellenvéleménye, akkor már idióta?
jan. 10. 22:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, az idióta definíciója nagyjából ez, hogy a jó ötleteket is hátráltatja az ellenvelemenyevel. De nevezhetjük reakciósnak is, ha jobban tetszik.
jan. 10. 22:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Most nem tudom megkeresni, de biztos sokan emlékeznek arra az illetőre, aki teleírta itt a Közlekedést ilyen fantasztikus ötletekkel, mint hogy a vonatokra gumikerekeket kellene tenni, hogy ne rázzanak meg csendesebbek legyenek, meg hogy minden utat le kellene fedni, hogy ne essen rájuk a hó, és falat is kellene melléjük építeni, őzek ellen.

Aztán a sok idióta meg azt állította, hogy a rengeteg jó ötlet közül egy se kivitelezhető...

jan. 11. 06:31
 6/10 A kérdező kommentje:

De olyan példát kértem, aminél nincs ellenvetés.

jan. 11. 11:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

#4: Akkor pontosítsuk, aki veled nem ért egyet, idióta.

De ha mindig mindenki idióta, akkor nem lehet, hogy nem is mindenki mással van baj?

jan. 11. 15:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

6

Ez elsősorban az itteni ötleteket minősíti.

Abban igazad van, hogy itt az oldalon van egy csomó félkegyelmű kötözködő, de attól még az is tény, hogy itt nem nagyon lehet értelmes, gyakorlatilag megvalósítható ötletet olvasni.

jan. 11. 15:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem az itteni válaszolók, hanem az ország lakosságának jelentős része képviseli ezt!
jan. 11. 22:39
 10/10 A kérdező kommentje:

"itt nem nagyon lehet értelmes, gyakorlatilag megvalósítható ötletet olvasni"

Nekem azért sikerült már elég sokat. És most nem a sajátjaimra gondolok. Ellenben a hivatalos fejlesztési tervek szerintem sokszor szánalmasan szarok. Például a WC-deszka a Gellért-hegyre elképzelés után szerintem a főváros inkább kussoljon, hogy a kormány MOL tornyokkal csúfítja a világörökséget.

jan. 11. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!