Szabvány igazolvány képet hol lehet csináltatni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szabvány igazolvány képet szeretnék csináltatni, mivel egy leendő munkához kell 2 db szabvány kép, de nem tudom hogy ezt hol lehet csináltatni. A metró aluljáróban lévő fotó automaták megfelelnek? (Elvileg a szabvány az 3.5x3.5 cm)nov. 2. 15:51
1/5 anonim válasza:
Nem tudom a választ, de egyébként a szabvány méret 3,5 x 4,5 cm. De ha van neked vagy barátodnak nyomtatója, azzal is pillanatok alatt le lehet gyártani.
2/5 A kérdező kommentje:
Szuper! köszi szépen a gyors választ
nov. 2. 16:11
3/5 anonim válasza:
Anyum tesójának a MÁV-os arcképes igazolványára is házilag csináltam ilyen fotót. Van vetítővásznunk, az elé állítottam (de bármilyen világos, egyszínű háttér is jó, vagy akár AI-al el lehet távolítani a hátteret), a fotót meg 3.5x4.5-es méretben fotópapírra nyomtattam ki, annyit, amennyi ráfért. Ezt kivágta, és vitt annyit, amennyi kellett, többit elrakta, hátha kell még valahová. Én is azt javaslom, ha van ismerősnek nyomtatója, kérd meg rá, és le is van tudva.
4/5 A kérdező kommentje:
Végül beszaladtam egy fotó automatába megcsinálni a képet tegnap este ahogyan jöttem haza viszont én ugye szemüveges vagyok és a képet szemüveg nélkül csináltam meg ez baj lehet vagy jó lesz ez így?
nov. 9. 11:26
5/5 anonim válasza:
Mivel nem hatósági célra kell, én nem görcsölnék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!