Ha teljesáru,9500 forintos BKK bérletet veszek, ahhoz kell valamilyen igazolványt csináltatni, vagy személyi elég?
Figyelt kérdés
Jelenleg diákbérletem van és a diákigazolvány kell, ez tiszta sor. De a teljes árú, 9500 forintos bérlet mellé mi kell? A BKK oldalán nem találtam meg, ha valaki belinkelné, megköszönném. (De ha csak megírjátok, azt is nagyon köszi!)2019. febr. 24. 11:34
2/4 anonim válasza:
Bármilyen fényképes okmány kell, személyi, útlevél vagy jogosítvány. A választott igazolványt ellenőrzéskor be kell tudnod mutatni, különben a bérlet érvénytelen. Ha egyik igazolványod se szeretnéd megadni, csináltathatsz általános bérletigazolványt, ez 10 éve 40 Ft volt és egy igazolványkép kell hozzá.
3/4 anonim válasza:
Elég a személyi, mint már mondták.
Amúgy ebben az esetben "árú" és nem "áru".
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, Jékely Zoltán. :)
Btw két szó, a kérdésben elírtam, de utána hibátlanul van leírva: külön, hosszú ú-val. Azért a válaszod nem kötözködős részét neked is köszi.
2019. febr. 24. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!