Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Felszállhatok büdösen a...

Felszállhatok büdösen a budapesti járművekre?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy Vitézy BKK rendészetet akart létrehozni a büdösek ellen, és hogy sikerült is neki. Holnap megyek Pestre, úgy készüljek, hogy taxival kell közlekednem?
okt. 26. 10:03
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, elhisszük, hogy szeretsz büdös lenni, ehhez meg is van a jogod, de csak addig, amíg nem találkozol másokkal. Onnantól kezdve, hogy közösségbe mész, a közösség szabályai érvényesek - akkor is, ha neked ez nem tetszik.
okt. 28. 18:54
 22/36 A kérdező kommentje:

"Sokan szenvednek ilyen munkatárs miatt, főleg zárt helyeken."

Nem a munkatárs miatt, hanem maguk miatt vagy a szüleik miatt, akik sterilszobába zárták őket egész gyerekükre, majd felnőttkorában csodálkoznak, hogy jé, minden szag zavarja a gyereket. Ha már ennyire tudományoskodni akarsz, akkor kérlek ne terjeszd azt a bullshitet, hogy ezek a "büdös" munkatársak a középkorban bármilyen kellemetlenséget is okozott volna másnak.

okt. 28. 18:54
 23/36 A kérdező kommentje:
*egész gyerekkorukra
okt. 28. 18:55
 24/36 anonim ***** válasza:
Jelen időben fogalmaztam.
okt. 28. 20:12
 25/36 A kérdező kommentje:
Ezzel aztán sokat mondtál.
okt. 28. 20:27
 26/36 anonim ***** válasza:
Most okoznak problémát a büdös munkatársak pár kérdés vagy topik alapján, nem a középkorban. Talán mégsem olyan sokan, nem tudom.
okt. 28. 20:32
 27/36 A kérdező kommentje:
És?
okt. 28. 20:38
 28/36 anonim ***** válasza:
Csak mellékesen hoztam fel, felejtsd el, további szép napot...
okt. 28. 20:44
 29/36 A kérdező kommentje:
Tehát nem reagálsz érdemben a 22-es válaszomra, amit a 20-as válaszodra való reagáláskent írtam?
okt. 28. 21:02
 30/36 anonim ***** válasza:
Talán nem disznóól mellett nőttek fel,tisztaságra nevelték őket, a testszag pedig egyeseket zavar, főleg ha több napos, hiába természetes.
okt. 28. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!