Felszállhatok büdösen a budapesti járművekre?
Rossz hírem van, ha büdös vagy, a taxisok is megtagadhatják a szolgáltatást.
Meg kell fürdeni.
"ott a lehetősêg erre"
Hol?
Sajnos nem valószínű, hogy ezért leszállítanának, de megtehetnék.
"az utazásból kizárható az a személy ... aki botrányosan viselkedik, magatartásával, tevékenységével vagy ***más módon*** zavarja a többi utast"
Szerintem rendszeres és alapos fürdés, és némi (akár olcsó) dezodor használata azért elvárható manapság. Hülyeség 100, vagy akár csak 50 évvel ezelőtti szokásokkal jönni, mert az valószínűleg azért volt, mert egyszerűen nem volt más választásuk, nem volt fürdőszoba, kád, vizet a kútból kellett hozni, felmelegíteni meg gondolom drága volt, mert sok fát kellett elégetni, de nem vagyok a téma szakértője. Manapság már nincs mentség erre, főleg ha még taxira is lenne pénz. Én akkor is minden nap zuhanyzom, és friss alsóneműt veszek fel, amikor napokig nem megyek el itthonról még sétálni sem. Nem bírom a saját szagomat sem.
Bizonyára XIV. Lajos is azért csak háromszor fürdött életében, mert nem tehette meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!