Felszállhatok büdösen a budapesti járművekre?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy Vitézy BKK rendészetet akart létrehozni a büdösek ellen, és hogy sikerült is neki. Holnap megyek Pestre, úgy készüljek, hogy taxival kell közlekednem?okt. 26. 10:03
1/36 anonim válasza:
Az nem opció hogy megfürdesz, dezodort használsz és tiszta ruhát veszel fel?
2/36 anonim válasza:
Az utazási feltételek között már most is szerepel, hogy nem szállhatsz fel olyan ruházatban, ami a járművet beszennyezheti. Ha meg mástól leszel büdös, pl. magadra locsolsz egy üveg olcsó arcszeszt, akkor készülhetsz a jogos beszólogatásokra.
3/36 A kérdező kommentje:
Nem, nem kívánok MÁS kedvéért ennyi mindent csinálni. Ők se tesznek értem az égvilágon semmit.
okt. 26. 10:18
4/36 anonim válasza:
Nem tudom az, hogy igyekszem nem bűzölögni, azzal inkább magamra vagyok igényes nem azért, hogy másoknak illatozzak.
Milyen bűzre gondolsz? Izzadtság? Vagy olajszag?
Nekem büdösebb az, aki 6 liter parfümöt magára fúj.
5/36 A kérdező kommentje:
100 éve még hetente egyszer mosakodtak, akkor is lavórban. Szóval szerintem aki leigénytelenez másokat, mert az nem dezodorozza magát a napi fürdés mellett, az szerintem inkább egy pökhendi metroszexuális, mintsem "igényes".
okt. 26. 12:21
6/36 anonim válasza:
Ha bűzlesz, igénytelen vagy. Ez van.
Magadnak ezek szerint nem, de mások szemében igen, amikor megérzik a szagodat. És az rettentően büdös, amikov érezni valakin, hogy napokig vízhez sem ért.
7/36 A kérdező kommentje:
Nincs olyan, hogy "bűzlesz", mindenkinek más az érzékenysége. Nekem pl. jóformán semmi nem számít büdösnek. Téged valószínűleg egész gyerekkorodban a sterilszobában tartottak, így minden szag kellemetlen számodra.
okt. 26. 12:39
8/36 anonim válasza:
Valóban érzékenyebb az orrom. Nem tartottak olyan szobában. Nem tudom, mit szeretnék most annyira erőltetni.
9/36 A kérdező kommentje:
Hát magától nem alakul ki ez a szintű finnyásság. A középkori ember sokkal büdösebb volt, mint a mai ember, mégis kibírták egymást.
okt. 26. 12:45
10/36 anonim válasza:
Figyelj haver, te egy büdös tróger hippi vagy, OK. Mi nem vagyunk azok.
Már csak azt nem értem, hogy ezt mi a f@sznak reklámozod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!