A Déliből (vagy Kelenföldről) hogyan jussak a reptérre?
Hétfőn kora reggel érkezek a Déli pályaudvarra vonattal. Onnan hogyan jutok el a leggegszerűbben taxis hiénák nélkül?
(Nem repülök, csak kimegyek valaki elé)
Ha Ferihegyig mész vonattal, akkor vehetsz "repülőtéri buszjegyet" a 200E-re, ami csupán 300 Ft.
"vonattal Ferihegy és onnan 30 perc séta a reptér."
Onnan több, mint 5 km gyalog a 2-es terminál, eléggé edzettnek kell lenned, hogy ez 30 perc alatt sikerüljön.
Mennyire akarjátok még összezavarni a kérdezőt?
Én is 100E-vel mennék. Aki életében lehet nem is járt soha arra még szálljon át többször is?
Töltsd le a BKK appot, nagyon egyszerű használni.
Egyébkênt meg Kökire vonattal? Ha épp jön egy. Mert várakozással meg zötykölődéssel együtt metróval hamarabb ott vagy.
"Mert várakozással meg zötykölődéssel együtt metróval hamarabb ott vagy."
Csak akkor, ha az orrod előtt ment el. Egyébként jobban megéri megvárni, mert gyorsabb és nem kerülve megy, annyi a menetidő amíg a metró csak a Kálvin térig jut.
"egyenesen bevisz a Deákra és ott a metró a délibe"
De a kérdezőnek sem a Deákon, sem a Déliben nincs dolga.
Olcsóbb és gyorsabb is ha átvonatozik a Kökire.
#14 én olyan vonalról járok, ha pontosan érkeznek a vonatok, pont az orrom előtt megy el az a vonat.
Főleg most nem is gyorsabb, hogy valamiért Ferencváros környékén 10-el mennek a vonatok.
"Aki életében lehet nem is járt soha arra még szálljon át többször is?"
Ugyanannyiszor száll át:
Vonat -> metró -> 100E
Vonat -> S36/G43 -> 200E
Csak az utóbbi gyorsabb kb. 10-20 perccel és olcsóbb minimum egy ezressel.
Köszönöm a tanácsokat! Mivel odafelé nem sietek, így a S36/G43 -> 200E-al megyek és még a Kelenföld közelében is találtam egy virágboltot, ami 8-kor nyit.
Ha jól értem, akkor az egyik válaszoló azt írta, hogy a metróra is alkalmas vonaljegy jó a 200E- buszra is?
Bocs a hülye kérdésért, csak nem sűrűn tömegközlekedek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!