Budapest Kelenföldről szeretnék vasárnap reggel eljutni a Keletibe az M4es metróval. Még sosem metróztam, sőt Kelenföldön sem szálltam le sosem. Mi merre hogyan?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy 10 percenként megy, és pont időbe sikerülne beérnem a 7:37essel, de azt sem tudom majd, merre induljak. Ha lesétálok a peronról majd, merre találom a metrót? Oda lehet érni 10 perc, esetleg kevesebb alatt? Interneten tudok metrójegyet venni? Azt se tudom nagyon, hogy müködik a metró. Jól hallhatóan bemondják a megállókat, tudni fogom mikor jön a Keleti?2023. aug. 30. 23:19
2/6 anonim válasza:
Mi merre hogyan?
- [link]
Oda lehet érni 10 perc, esetleg kevesebb alatt?
- Oda, hacsak nem extrém lassan sétálsz.
Interneten tudok metrójegyet venni?
- Tudsz: [link]
Jól hallhatóan bemondják a megállókat, tudni fogom mikor jön a Keleti?
- Igen, ráadásul a Keleti a végállomás, így biztosan észre fogod venni, mert mindenki le fog szállni.
3/6 anonim válasza:
A peronok elején és végén is van lépcsőlejáró, ami egy aluljáróba vezet. Az aluljáró nagyjából közepén lesz egy nagy üveges falszerű építmény, rajta M betű, az a 4-es metró lejárata. Mozgólépcsőn lemész, mivel ez végállomás, felszállsz az első bennálló metróra és lemész végállomásig, ami Keleti lesz.
4/6 anonim válasza:
Gondolom írni-olvasni tudsz, szóval tudod majd követni a kihelyezett információs táblákat
5/6 anonim válasza:
3-4 percenként megy általában a metró
6/6 anonim válasza:
A peronok alatt két aluljáró van, a metróba az új aluljáróból tudsz csak lemenni. Szóval a peronon a dél felé eső lejáratot keresd (nagy üveg építmény)
Ha ott lemész, az aluljáróból mind a 3 lejárat a metróba visz, de ott már ki is van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!