Hogy juthatunk el Pesten a keletibol Kobanyara? A Duna kingbe? SOS
Egyébirànt a linken az időben leghosszabb és legrövidebb út között 8 perc eltérés van.
És mindig az aktuális lehetőségeket dobja fel.
#3 Hintalow
Nem tudom, hogy a kérdező hány éves lehet, illetve milyen a digitális intelligenciája, azonban azt is érdemes számításba venni, hogy az idősebb korosztály is tesz fel kérdéseket itt. Nem biztos, hogy ők értik az útvonaltervezéseket. Egy ilyen helyre még csak-csak beregisztrálnak, vagy beregisztrálják őket, majd megtanulják, hogyan kell kérdezni és olvasni, de az utazástervezéshez nem már értenek, lehet, hogy azért mert nem is érdekli őket, hisz sohasem volt eddig rá szükségük.
Persze, ha a kérdező egy fiatal valaki, akkor én sem értem mi szükség az ilyen kérdésekre, azonban az oldal ennek ellenére még mindig azért van, ha valaki nem tud valamit, akkor azt mások megválaszolják. Tudom, az anonimitás miatt mindkét oldalon megjelenhetnek a trollok, de ezzel meg nem sok mindent lehet kezdeni. Ha fényképes személyivel kellene regisztrálni, biztos nem lenne itt megannyi hülye kérdés és válasz.
"akkor én sem értem mi szükség az ilyen kérdésekre"
Akkor leírom neked is, bár szerintem te se fogod felfogni a választ:
Az útvonaltervezők megbízhatatlanok. Egy csomószor nem a leggyorsabb utat adja leggyorsabbnak. Vagy azért, mert szar a program, vagy azért, mert késik a frissítése, vagy azért, mert eltúlozza az utazási vagy átszállási időket. És mivel a távolról jött vándor nem tudhatja egy idegen városban, hogy ezek közül éppen hány áll fenn, ezért hasznos megkérdezni egy helyitől, aki pontos választ tud adni a leggyorsabb útvonalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!