Hogy juthatunk el Pesten a keletibol Kobanyara? A Duna kingbe? SOS
Figyelt kérdés
okt. 16. 09:05
3/16 Hintalow válasza:
Amúgy tènyleg nem èrtem, sos+nagyonfontos, ès ide irkálnak ki kèrdeseket, ahelyett, hogy a minden okostelefonon defaultba ott lèvő tèrkèpalkalmazásba beìrnák a cèlállomást 🤨
4/16 anonim válasza:
M4 metro kelenfoldre.
Kelenföldrol 1 vili bécsi ut voros ut
Onnan 41 vili Margit hid budai hídfő. Nezegesd a dunat a parlamentet es stb!
Utana 2 vili fovam ter
Onnan m4 keleti!
Es hogy miért??
Mert kobanya a kobanyiake!!
5/16 anonim válasza:
#3 A Google Maps valóban jól működik, de nincs tekintettel szubjektív szempontokra. Lehet, hogy inkább teszek egy kisebb kerülőt (ha belefér az időmbe), hogy ne fegyencjárattal kelljen utaznom.
6/16 anonim válasza:
6os, lehet bele tervezni mindent és alternatívákat is mutat, lehet választani azt is hogy milyen eszközzel szeretnél inkább (busz v metró pld) és ami a legfontosabb, valós időben mutatja, szemléletve a késéseket és az esetleges kitérőket, pótlásokat. Aki nem tudja használni az nem is akarja.
7/16 anonim válasza:
Első vagyok. Ezért is szeretem az útvonaltervet linkelni, mert amikor nézi valaki, az aktuális változatot dobja, módosítani is tudja magának. Egyszerűbb, mint hosszasan írogatni, visszakérdezni stb.
9/16 anonim válasza:
Attól, hogy te soha sehova nem sietsz, másnak még lehet fontos dolga, és nem fogja droid módjára követni azt, amit a Google mond neki. Most is eltitkoljátok a kérdező elől a legrövidebb útvonalat, és egy 8 perccel hosszabbról hazudjátok, hogy az a legrövidebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!