Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy juthatunk el Pesten a...

Hogy juthatunk el Pesten a keletibol Kobanyara? A Duna kingbe? SOS

Figyelt kérdés

okt. 16. 09:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
okt. 16. 09:20
 2/16 anonim ***** válasza:
70%
Google Maps a barátod
okt. 16. 12:44
 3/16 Hintalow ***** válasza:
87%
Amúgy tènyleg nem èrtem, sos+nagyonfontos, ès ide irkálnak ki kèrdeseket, ahelyett, hogy a minden okostelefonon defaultba ott lèvő tèrkèpalkalmazásba beìrnák a cèlállomást 🤨
okt. 16. 12:50
 4/16 anonim ***** válasza:
0%

M4 metro kelenfoldre.

Kelenföldrol 1 vili bécsi ut voros ut

Onnan 41 vili Margit hid budai hídfő. Nezegesd a dunat a parlamentet es stb!

Utana 2 vili fovam ter

Onnan m4 keleti!

Es hogy miért??

Mert kobanya a kobanyiake!!

okt. 16. 13:22
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
#3 A Google Maps valóban jól működik, de nincs tekintettel szubjektív szempontokra. Lehet, hogy inkább teszek egy kisebb kerülőt (ha belefér az időmbe), hogy ne fegyencjárattal kelljen utaznom.
okt. 17. 08:09
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
6os, lehet bele tervezni mindent és alternatívákat is mutat, lehet választani azt is hogy milyen eszközzel szeretnél inkább (busz v metró pld) és ami a legfontosabb, valós időben mutatja, szemléletve a késéseket és az esetleges kitérőket, pótlásokat. Aki nem tudja használni az nem is akarja.
okt. 17. 12:38
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Ezért is szeretem az útvonaltervet linkelni, mert amikor nézi valaki, az aktuális változatot dobja, módosítani is tudja magának. Egyszerűbb, mint hosszasan írogatni, visszakérdezni stb.
okt. 17. 12:46
 8/16 anonim ***** válasza:
#6: ne hazudj
okt. 17. 12:49
 9/16 anonim ***** válasza:
34%

Attól, hogy te soha sehova nem sietsz, másnak még lehet fontos dolga, és nem fogja droid módjára követni azt, amit a Google mond neki. Most is eltitkoljátok a kérdező elől a legrövidebb útvonalat, és egy 8 perccel hosszabbról hazudjátok, hogy az a legrövidebb.

okt. 18. 21:51
 10/16 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Èn hol hazudok?
okt. 18. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!