Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Félek késni fog a vonat?

Félek késni fog a vonat?

Figyelt kérdés

Szombaton ott szeretnék aludni a barátomnál Budapesten, először megyek és reggel vonattal kell haza mennem és muszáj lenne elérnem a csatlakozást (14 perc állna rendelkezésemre) de nagyon félek mi lesz ha késni fog a vonat és nem érem el a buszom (tudjátok milyen a MÁV)

Mi a véleményetek?

okt. 10. 20:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Benne van a pakliban, hogy késni fog a vonat, de pánikolásra nincs ok. Semmit nem tudsz csinálni, gyorsabban várni nem tudsz. Ha kiérsz, és megveszed a jegyeket időben, márcsak a MÁV tudja elrontani ha késik.

Az a véleményem, hogy ne bízd magad erre főleg nem első utazásodon, ha ennyire tilosban jársz.

okt. 10. 21:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy gáz, hogy ennyire félsz, én ezen a vonalon 14 éves korom óta egyedül jártam kollégiumba, és anyám tudta minden egyes alkalommal késik. Volt 100+ perc is, nemhogy 14 perc. Jövőre nagykorú leszel, ideje mélyvízbe dobnod magad. Ha késik, legalább kiderül, hogy van barátod, akitől nem választhatnak el. Lehet jobban járnál ha késik a vonat és elrendezed a szüleiddel
okt. 10. 21:29
 13/18 anonim ***** válasza:
33%
okt. 10. 21:35
 14/18 anonim ***** válasza:
78%
Az lenne a furcsa, ha pontosan érkezik...
okt. 10. 21:54
 15/18 anonim ***** válasza:
68%
A pasid utazzon hozzád. Meg van oldva a lekésem-nemkésem probléma
okt. 11. 04:55
 16/18 Noren1989 ***** válasza:
100%
Pfehj, apasija csak 15évvel idősebb, ne legyél mà ijen Míz!
okt. 11. 06:05
 17/18 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a nem személyeskedő és személyeskedő kommenteket is! A párom nem 15 évvel idősebb de köszönöm. Az előbbi vonattal fogok menni hogy ne legyen probléma. A párom 4 hónapon keresztül folyamatosan leutazott hozzám, itt az idő nekem is.
okt. 11. 06:29
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért én a szüleiddel is elkezdeném megbeszélni ezt a "nem mehet el otthonról" egyedül dolgot, mert 17 évesen már kéne. S ezt mondom úgy hogy én is alapjáraton otthonülős típus voltam/vagyok
okt. 11. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!