Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Félek késni fog a vonat?

Félek késni fog a vonat?

Figyelt kérdés

Szombaton ott szeretnék aludni a barátomnál Budapesten, először megyek és reggel vonattal kell haza mennem és muszáj lenne elérnem a csatlakozást (14 perc állna rendelkezésemre) de nagyon félek mi lesz ha késni fog a vonat és nem érem el a buszom (tudjátok milyen a MÁV)

Mi a véleményetek?

okt. 10. 20:39
1 2
 1/18 Justinianus ***** válasza:
8%
Maradj otthon. A legnagyobb probléma a vonattal, hogy sokan vannak rajta, nem az, hogy késik.
okt. 10. 20:45
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem érdekel hogy sokan vannak rajta hanem hogy félek hogy késik.
okt. 10. 20:49
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor majd mész a következő busszal...
okt. 10. 20:50
 4/18 A kérdező kommentje:
Pontos időre kell mennem a szüleim miatt mivel nem tudnak róla (nem kérek kioktatast alig mehetek bárhová, Ceglédre sem mehetek pedig fél óra busszal és 17 vagyok)
okt. 10. 20:52
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mész egy korábbival.
okt. 10. 20:54
 6/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szorongok ettől a késés dologról, sose utaztam még egyedül és pánikolok hogy baj lesz
okt. 10. 20:56
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

3 lehetőség van:

1. Otthon maradsz a seggeden

2. Bevállalod, hogy lehet késik a vonat és lebuksz. Na bumm. Mi lesz? Kapsz egy fejmosást, amit meg is érdemelsz ha szüleid tudta nélkül Pestre utazgatsz. Ebben az egész túrában nem az a legveszélyesebb, hogy lebuksz...

3. Korábbi vonattal mész.

okt. 10. 20:59
 8/18 anonim válasza:
89%

Ne hazudj a szüleidnek!

Ha egyszer megteszed, soha többet nem fognak bízni benned.

Az, hogy félsz egy vonat-késéstől pontosan azt mutatja, ami az igazság: még gyerek vagy, akkor is, ha szexuális életet élsz.

okt. 10. 21:01
 9/18 A kérdező kommentje:
Sose utaztam, igyis úgyis félnék az utazástól. 17 vagyok és sehova se mentem még úgy hogy ne lett volna velem valaki (ebből kivétel nyilván az iskolába menetel). Semmit se tudok a világról be vagyok zárva és csak a barátnőmhöz enged el.
okt. 10. 21:03
 10/18 anonim ***** válasza:
65%
Nem véletlenül, nem vagy megbízható és ezt nagyon jól tudják, ezért nem engednek el sehova.
okt. 10. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!