Utazzak napi összesen 3-4 órát vagy kollégium?
Figyelt kérdés
Jövőre az Budapest Óbudai Egyetemére szeretnék menni és napi oda vissza 3-4 óra lenne az utazás tömegközlekedéssel. Őszintén nem tudom mennyire lesz ez hosszú távon megterhelő viszont nem szívesen mennék kollégiumba. Viszont még lehet változik majd a hozzáállásom. Viszont ha mégis kolis lennék melyik Óbudai kolit ajánlanátok? Esetleg személyes tapasztalat az utazással vagy az egyik ottani kollégiummal sokat segítene.okt. 9. 20:42
11/13 anonim válasza:
Koli vagy albérlet ez nagyon sok lenne amit az utazást illeti.
12/13 anonim válasza:
Egyetem alatt én is kb 3 órát ingáztam. Ha újra csinálnám, koliba mennék. Nem a megterhelés a probléma, hanem rengeteg idő elmegy vele, amit jobb dolgokra is fel lehet használni, illetve nyagyon rugalmatlanná tesz. Ha még dolgoznál, gyakornokoskodnál mellette, még behezebb összeegyeztetni az utazással.
Attól meg nem kell tartani, hogy hagynak-e tanulni. Legfeljebb elmész egy könyvtárba.
13/13 anonim válasza:
Kollégium mint opció hogy bármikor ott alhass, és mikor eleged van belőle országbérlettel (szinte ingyen) hazautazol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!