Utazzak napi összesen 3-4 órát vagy kollégium?
Utazás = Időpazarlás
Kollégium = Szabadság
Magánkollégiumot ajánlani sajnos nem tudok. Egyetemi kollégiumnál meg általában az van, hogy megvan az egyetemeken, mely karhoz mely koli/kolik tartozik, és oda kerülsz be, ha kapsz férőhelyet, nem annyira kívánságműsor, főleg nem első évben.
Legyél amúgy kolis. Ha szerencséd van, kapsz egy olyan szobatársat, aki már középsuliban is kolis volt, és hamar ránevel arra, milyen másokkal egy légtérben élni.
A Kandó koli a Bécsi úton pár éve lett teljesen felújítva és nyitották újra, az rendben van. Mint egy hotel. Ha az működik, oda szerintem nyugodtan beköltözhetsz. A pesti oldalon ugyanez igaz a BMF diákhotel névre hallgató kolira, pár évvel régebbi de teljesen rendben.
A Kiss Árpád és a Bánki koli szerintem felejtős. Akkor már inkább a tömegközlekedés.
3-4 óra rohadt sok.
Én csak 2 órát utaztam naponta, de ez is szörnyű volt. Rengeteg idő ez hosszú távon.
Nem tudsz résztvenni programokon, bulikon, edzésre vagy bármilyen más sulin kívüli tevékenységre sem lesz időd vagy energiád.
Én régen úgy voltam, hogy az elején koli (1 évig) majd 3 év bejárás szintén kb. ennyi idő ment rá.
A koliból is vannak rohadt jó emklékeim amiket sosem felejtek el de a bejárás is marha nagy fun volt haverokkal :D kegyetlen sokat baromkodtunk...
Persze akkoriban nem volt okosteló. Lehet, hogy most dög unalmas lenne mert mindenki a telóját nyomkodná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!