Éjszakai vasúti járaton húztak már le pénzzel, kajával, fenyegettek meg, esetleg vertek már el? Vagy esetleg csupán csak féltél közvetve egy szituációban?
Figyelt kérdés
okt. 3. 16:35
A kérdező szavazást indított:
Igen, romák csoportban.
Igen, roma egyedül.
Igen, magyarok csoportban.
Igen, magyar egyedül.
Még nem!
19 szavazat
2/8 anonim válasza:
Éjjel még nem utaztam vonaton. Buszon meg nem zaklattak még 4.20-5 óra között
3/8 BeefEater válasza:
Régebben igen. Részeg strand-diszkóból hazafelé tartó idióták voltak (nyáron minden péntek-szombaton) meg egyszer cigányok próbáltak meg kirabolni (sikertelenül). Mind a kettő már több, mint 10 éve volt.
4/8 anonim válasza:
Későn este egy főcigány és néhány cigány és fehér alattvalója. Megúsztam kis pénz odaadásával.
5/8 anonim válasza:
4-es vagyok, nem éjjel volt, hanem késő este.
6/8 anonim válasza:
Cigányok már többször zaklattak vagy próbáltak meg lopni tőlem. Pénzzel is próbáltak már lehúzni, cigányok és fehérek is.
7/8 anonim válasza:
még a kifejezéstől is undorodom: cigányok
8/8 anonim válasza:
Ez miért érdekel téged? Te erre izgulsz, hogy másokat megfenyegetnek/megaláznak/összevernek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!