Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Nem értem miről beszél itt a...

Nem értem miről beszél itt a végén, hogy innentől csak az szállhat fel, akinek van jegye. Miért eddig nem ez volt?

Figyelt kérdés

Én úgy tudtam, eddig is így volt, legfeljebb olyan állomáson nem, ahol nincs jegykiszolgálás és automata SINCS. Ha bármelyik van, úgy tudtam, hogy kötelező megvenni előtte, egyébként büntetés. Mármost az interjúban elővárosról beszél, és kétlem, hogy ne lenne ott mindenhol automata! Mi egyszer meg is szívtuk, mert csak az egyik oldalon volt, nem is láttuk, ennek ellenére nem engedett fel minket a kalauz és várhattunk egy órát.

https://www.youtube.com/watch?v=PRXbMVBIpVs

szept. 19. 09:18
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

krugemilia? akkor nem is nézem végig!

Hol mondja a nagyokos nagyfőnök? Odapörgetek.

szept. 19. 09:39
 2/5 anonim ***** válasza:
26%
Eddig felszállhattál és emelt áron, +2500 Ft-ért vehettél jegyet. Ez megszűnt, most már csak akkor van kibúvó, ha bizonyítottan nincs jegykiadás a felszállás helyén. Egyébként azonnal jön a 25000 Ft-os pótdíj, azaz a tízszerese az eddiginek.
szept. 19. 10:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából annyi a történet, hogy megemelték a büntetés mértékét - kisebb eséllyel lesz jegyellenőrzés, de így nagyobb az elrettentőereje a dolognak. Annyi van még a háttérben, hogy az érintett területen mindenhol van automata a nap 24 órájában, így el lehet várni, hogy vegyen jegyet az ember. Máshol a jegykiadás vagy időszakos, vagy egyáltalán nem lehetséges az állomáson, ott ez az elvárás túlzás.
szept. 19. 12:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Na végigszenvedtem mégis... Csak nehogy Emilia sötétsége miatt elkezdjek újra masszívan inni.

Érelme nem sok volt ennek a riportnak. Semmi konkrétum nem hangozz el, csak habalablablabla...

Csávókám nem mondott semmi értelmeset.

Ez koma még a szokásosnál is nagyobb báb.

Itt megtalálsz minden fontos infót:

[link]

szept. 19. 12:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Eddig ha nem volt jegyed, 2600 Forinttal megemelt áron vehettél a kalauztól. Most már nem lesz ilyen lehetőség.
szept. 25. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!