Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Az idén szeptemberben nem...

Az idén szeptemberben nem lesz a vasútnál ingyenes nap? (Felnőttnek.)

Figyelt kérdés
Két éve szeptember 22-én volt egy nap, amikor kb. 250 forintos jeggyel korlátlanul lehetett utazni belföldön a vasúttal. Múlt évben nem hallottam róla, hogy volt vagy sem, illetve diákoknak mintha lett volna, de az érdekel, hogy felnőtteknek lesz-e. Tud valaki arról valamit, hogy esetleg idén lesz ilyen újra?

szept. 11. 12:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szeptember 22.-én az autómentes nap alkalmából szokott lenni hasonló akció. tavaly is volt valami hasonló, pontosan már én sem emlékszem rá, hogy mennyiért.

Azt nem tudom, hogy idén lesz-e, de 22.-e előtt pár nappal biztos kiderül majd.

szept. 11. 17:48
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Az Európai Mobilitási Hét keretében szokott az lenni hogy az autód forgalmijával lehet ungyen utazni. Erre keress rá!
szept. 11. 19:34
 3/4 anonim ***** válasza:
#3: Tavaly és tavalyelőtt már nem a forgalmival lehetett ingyen utazni, hanem egy jelképes összegű jegy ellenében bárki bármennyit utzahatott egész nap. Forgalmis utazás utoljára 2019-ben volt, 20-21-ben nem volt semmi, 22-ben 250 Ft, tavaly talán 500 Ft volt az alkalmi napijegy. Viszont mindig csak pár nappal az esemény előtt hirdetik meg. Ja, és 2022 óta nem csak vasűtra, hanem buszra is érvényes a kedvezményes utazás.
szept. 11. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Lesz idén is, idén 999 Ft lesz ára.

[link]

szept. 16. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!