Hányadikán kell megvegyen a BKK bérletem, hogy az szeptember 1-én még érvényes legyen?! Segítség!
Mivel meg kell adni a kezdőnapot (annyi a kikötés, hogy nem lehet korábbi a vásárlás napjánál); megvehetted volna már a kérdés kiírásakor.
Ha kezdőnapnak 2024. augusztus 2-át adod meg, akkor 2024. szeptember 2-án 2:00 óráig lesz érvényes, tehát szeptember 1-én még egész nap. Egészen 2024. augusztus 2-ai vásárlásig adhatod meg kezdőnapnak augusztus 2-át; további napokon egyre későbbit.
Most nem értem.
Ha holnap veszek, kezdőnap lesz augusztus 1-e, akkor kvázi augusztus 31-ig estig használhatom?
↑8! Igen, szeptember 1-én 2:00 óráig; tehát éjfél után még két órát.
De ha holnap veszed, megadhatod kezdőnapnak augusztus 2-át is, és akkor kvázi szeptember 1-ig használhatod; ha már a kérdésedben szeptember 1-i használatot kérdeztél. Igaz, hogy ha augusztus 2-át adod meg kezdőnapnak, akkor csak augusztus 2-án 0:00-tól lesz érvényes.
Attól, hogy holnap veszed, nem lesz automatikusan a holnapi nap a kezdőnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!