Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Így hogyan közlekedhetek?...

Így hogyan közlekedhetek? Lejárt a diákom, az új meg még nincs meg.

Figyelt kérdés
Idén léptem 9. évfolyamba...Már elmúlt okt. 31, és nem érkezett meg a diákigazolványom...és a bérlet nem mindegy, hogy 2000 FT, vagy 11 000 FT... Van egy iskolalátogatási papírom, amit még augusztusban kértem...Arra kapok bérletet? Egyáltalán meddig érvényes az? Ideiglenes diákot kellett volna csináltatnom...tudom...csakhát elmaradt, és szünet van.. Segítsééég....
2010. nov. 3. 08:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Kérj ideiglenest az iskoládtól.
2010. nov. 3. 08:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyrészt valószínűleg most is be tudsz menni az iskoládba ideiglenes diákot csináltatni (kb. 2 perc, 1 db igazolványkép kell hozzá), másrészt meg 18 éves kor alatt nem kell matrica a diákigazolványra, úgyhogy lehet, hogy az általános iskolás diákod is érvényes még.
2010. nov. 3. 09:38
 3/3 anonim ***** válasza:

bemész a suliba kérsz egy idei évi iskolalátogatásit és azzal utazhatsz, mert igazolja a tanulói jogviszonyodat.

én mindigis így csináltam.

2010. nov. 3. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!