Miért 20 percenként jön az 1 es villamos?!
Figyelt kérdés
Az is full tele.
Valami meccs, vagy Buzariah koncert, vagy mi van már megint ?
szept. 6. 19:26
11/14 anonim válasza:
"Karigeri folyamatosan ritkítja a BKV-járatokat, és a fennakadások is egyre gyakoribbak"
gondolom ő szervezi a munkát, a járatokat, és kezeli a felmerülő technikai hibákat is:DDD
12/14 anonim válasza:
"70 es évek beli villafos"
Mi a 70-es évekbeli? Az 1-es villamost a 80-as évek közepén kezdték építeni. A legöregebb járművek rajta pedig a Tatrák, amik szintén a 80-as években érkeztek.
13/14 anonim válasza:
Meg a CAF-ok... Menjél vissza Londonba, ha ott annyival jobb a tömegközlekedés, mondjuk volt szerencsém hozzá, szerintem nem. :D
14/14 anonim válasza:
Pénteken reggel a 14-es villamosok csak a Frangepán utcáig jártak. Onnan pótlóbuszok jártak a Lehel térig, én is azzal menten két megállót, a Róbert Károly körútig, aztán mentem volna tovább az 1-es villamossal, de ott azok sem jártak. Aztán elmentem gyalog a Dózsa György útig a 75-ös trolihoz. Közben láttam, hogy a Mohács és Hun utca közötti részen a Lehel tér felé vezető oldalon leszakadt a felsővezeték, akkor javították. A Hun utcánál álló villamos utolsó kocsijának áramszedője el volt törve, meg is jegyeztem, a 4169-es kocsi volt. Ez lehetett a káosz oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!