Mennyi idő lesz 2030-ban a Miskolc-Budapest távolság vonattal, ha a Fidesz nyer 2026-ban?
4+14 év Fidesz uralom alatt csak romlott a vasút állapota. Vagy legalábbis kevesebbet költenek rá, mint ami az álag megóváshoz szükséges.
Most megint elherdálnak több, mint 3000 milliárd forintot a határon túli magyarokra, ahelyett, hogy esetleg a vasútra, korházakra, iskolákra költenék... Ez konkrétan az összes család támogatási kedvezményt jelenti + a 100000 ft-os iskola kezdési támogatással kiegészítve.
Nincs nekem semmi bajom a határon túli magyarokkal, de a Magyarországon élő, Magyarországon dolgozó, Magyarországon adózó emberek fizetik ezeket ki nekik! Ha már itt élek, ide építkeztem, itt dolgozok, ide adózom, elvárható lenne szerintem, hogy az én és sorstársaim adója ne külföldre menjen, hanem itthon kerüljön felhasználásra, de nem stadion formájában...
A vasútra vissza térve, szerintem csak rosszabb lesz az állapota!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!