Hol kell leszállnom Budapesten, ha Nyíregyházáról mennék vonattal a Vajdahunyad utca 45-be?
A fenti térkép mostani indulást feltételez, de be tudod állítani magadnak az indulást.
Nyíregyről nem tudom, melyik vágányra érkeznek a vonatok, de ha 1-5 vagy 10-14, akkor egy 260 méteres gyaloglással számolhatsz csak a Keletin belül.
Ha a Nyugatiba érkezik a vonatod, akkor ez:
Mi a baj az elsővel? Vonatok a Keletibe és a Nyugatiba érkeznek.
Mi más segítséget tudnék adni?
#3 Nekem nincs semmi bajom vele, sőt köszi a segítséget.
Én teljesen hülye vagyok ehhez, szóval van még pár kérdésem.
Ha itt pl az elsőt nézzük, ahol le van írva 2× hogy szerencs, mellette a vágányok, az ott egy átszállás? Bocsi a hülye kérdésért..
Magyarul az 1-es vágányra érkezek átszállok a 2-es vágányon álló Sátoraljaújhely és füzesabony között közlekedő járatra?
Fú de jó hogy anonim ez az oldal😅
Második, nem első, de igen, az. Nyíregyről Szerencsre megy a vonat. Oda érkezik 4:35-kor.
Továbbutazol Sátoraljaújhely - Füzesabony vonattal Miskolcig, majd onnan egy harmadikkal a Keletibe.
Nem értem miket irnak itt, Sátoralja, meg Miskolc.
Nyiregyen felülsz az IC-re és 3 óra alatt benn vagy a Nyugatiba.
Debrecen és Szolnokon át.
Azért drága barátom, mert egy konkrét vonatra kérdezett rá. Hajnalban csak egy és két átszállásos van. A 03:42-est kérdezte, bár elsőt ír.
Az hosszabb menetidő, de csak egy átszállás Miskolcon. IC csak 8 után van.
5/8 A kérdező kommentje:
Magyarul az 1-es vágányra érkezek átszállok a 2-es vágányon álló Sátoraljaújhely és füzesabony között közlekedő járatra?
Fú de jó hogy anonim ez az oldal😅
Szerencsen igen, Miskolc a 6.-ról az 1.-re. Az a tíz perc elég szűk lehet, főleg ha késik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!